Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 diman mijalismy sie centrum Zabrza(wtorek) migam i awaryjne i ładnie tak,kolega :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 diman mijalismy sie centrum Zabrza(wtorek) migam i awaryjne i ładnie tak,kolega :gwizdanie: Diman nie zwraca uwagi na awaryjne bo przy B5 to normalne
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 diman mijalismy sie centrum Zabrza(wtorek) migam i awaryjne i ładnie tak,kolega :gwizdanie: we wtorek bylem w zabrzu :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ diman mijalismy sie centrum Zabrza(wtorek) migam i awaryjne i ładnie tak,kolega :gwizdanie: Diman nie zwraca uwagi na awaryjne bo przy B5 to normalne :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Diman nie zwraca uwagi na awaryjne bo przy B5 to normalne ale B5 przynajmniej NIE kopci
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Diman nie zwraca uwagi na awaryjne bo przy B5 to normalne ale B5 przynajmniej NIE kopci wydal 10 tysi to mu nie kopci
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 we wtorek bylem w zabrzu :gwizdanie: staliśmy na przeciwko siebie,Ty wyjerzdzałeś ze swoją a ja wjezdzałem pod real
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 we wtorek bylem w zabrzu :gwizdanie: staliśmy na przeciwko siebie,Ty wyjerzdzałeś ze swoją a ja wjezdzałem pod real to bylo w srode wtorek moja miala wolne
gregory Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Przywitam się i za niedługo spadam, bo mało czasu ostatnio
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a komu kopci wydal 10 tysi to mu nie kopci na biednego nie trafiło :polew: :polew:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Przywitam się i za niedługo spadam, bo mało czasu ostatnio
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wtorek.Bo moja miała środe wolną ,,,chyba ze to nie była Kaśka :gwizdanie: :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Przywitam się i za niedługo spadam, bo mało czasu ostatnio siemka Gregor
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jak tam krolu wiesz juz co jest nie tak u mnie na tym komputerze [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ wtorek.Bo moja miała środe wolną ,,,chyba ze to nie była Kaśka :gwizdanie: :gwizdanie: musimy o tym jutro pogadac bo cos mi to nie pasuje chyba rzeczywiscie to nie byla moja kobitka :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jak tam krolu wiesz juz co jest nie tak u mnie na tym komputerze [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ wtorek.Bo moja miała środe wolną ,,,chyba ze to nie była Kaśka :gwizdanie: :gwizdanie: musimy o tym jutro pogadac bo cos mi to nie pasuje chyba rzeczywiscie to nie byla moja kobitka :gwizdanie: :polew: to ide w kimono myknąc jutro ciezki dzień w robocie.... (trzeba na fele nastukac)
bish - kopt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jak tam krolu wiesz juz co jest nie tak u mnie na tym komputerze [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ wtorek.Bo moja miała środe wolną ,,,chyba ze to nie była Kaśka :gwizdanie: :gwizdanie: musimy o tym jutro pogadac bo cos mi to nie pasuje chyba rzeczywiscie to nie byla moja kobitka :gwizdanie: Diman czy aby napewno wszystko w porządku?
gregory Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bish Pucek ci suty przetarmosi jak to zobaczy :polew:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jak tam krolu wiesz juz co jest nie tak u mnie na tym komputerze [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ wtorek.Bo moja miała środe wolną ,,,chyba ze to nie była Kaśka :gwizdanie: :gwizdanie: musimy o tym jutro pogadac bo cos mi to nie pasuje chyba rzeczywiscie to nie byla moja kobitka :gwizdanie: Diman czy aby napewno wszystko w porządku? no powiem ci bish ze chyba nie wszystko wporzadku
Rekomendowane odpowiedzi