krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dzien dobry. a u mnie nie pada U mnie też nie
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a u mnie sie ma na zamiec pomalu to u mnie musi byc niezle zadupie
bish - kopt Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a na sosnicy poprostu naper...ala - śniegiem
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a na sosnicy poprostu naper...ala - śniegiem bo juz myslalem ze tylko u mnie za oknem pada fototapeta jakas czy cos
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a na sosnicy poprostu naper...ala - śniegiem bo juz myslalem ze tylko u mnie za oknem pada fototapeta jakas czy cos :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 w Tychach sypie ale od razu się topi Diman... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kolejna Rudi z wbudowanym słownikiem ortograficznym ?
Koszka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 O co chodzi z ta rudii ? cos wam zrobila ?
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kolejna Rudi z wbudowanym słownikiem ortograficznym ? :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:09_________________________________________________ O co chodzi z ta rudii ? cos wam zrobila ? dluuuuuuuga historia :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mialem czutke żeby jeszcze oponek nie zmieniać kolejna Rudi z wbudowanym słownikiem ortograficznym ? O co chodzi z ta rudii ? cos wam zrobila ? ujawnij sie na spocie to rozwiane będą wszelkie wątpliwości
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mi się tylko wymsknęło bo na tych gliwickich tylu tajemniczych gości :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mi się tylko wymsknęło bo na tych gliwickich tylu tajemniczych gości :gwizdanie: kazdy na forum kozaczy a na spoty nie chce przyjezdzac :gwizdanie:
Koszka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No to opowidzie o tej rudi, chetnie poslucham. Nie wiem co mam wam udowadniac...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No to opowidzie o tej rudi, chetnie poslucham. Nie wiem co mam wam udowadniac... nic nie masz udowadniac poprostu przyjedz i sie pokaz a nasze watpliwosci sie rozwieja
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mi się tylko wymsknęło bo na tych gliwickich tylu tajemniczych gości :gwizdanie: kazdy na forum kozaczy a na spoty nie chce przyjezdzac :gwizdanie: Jeszcze się okaże ze to czesterowa jest albo coś :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A jakie macie watpliwosci ? zasadnicze czy to aby nie ktos inny :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No to opowidzie o tej rudi, chetnie poslucham. Nie wiem co mam wam udowadniac... chopy dajcie spokój , serdecznie zapraszamy Koszke na spot
Rekomendowane odpowiedzi