bish - kopt Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bish-kopt fajny awatar strasznie mi kogoś przypmina :polew: widziałem kogoś podobnego na fotach z bukowiny Pelex co sie tak czaisz? strzel z kapelusza - o tak
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak nic mi nie stanie na przeszkodzie to dziś was odwiedzę :gwizdanie: Diman szykuj flaszkę
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak nic mi nie stanie na przeszkodzie to dziś was odwiedzę :gwizdanie: Diman szykuj flaszkę
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Masakra - tydzień temu byłem w drodze do Bukowiny... jeszcze nie wiedziałem co mnie/nas czeka... jak tan czas leci.. ;( ;( ;( ;( dokładnie.............za szybko nie będzie A najgorsze jest to, że poza wytrzeźwieniem nic pozytywnego w tym tygodniu nie zrobiłem :disgust:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Diman jedziesz z domu dzisiaj i będziesz wracał prosto do domu ? bo może bym się zabrał z Tobą wyjątkowo Chyba, że będę dla Akjama 18 brał do przymiarki [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:44_________________________________________________ Miron, jak tam konkurs na maskotkę? już nieaktualny jade z domu i potem znowu do domu "no chyba ze sie impreza skroi" :gwizdanie: wiec mozesz sie zabrac bede jechal 0 17.40-45
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miron, grabisz sobie... :> dzisiaj impreza? jak dobrze że mam nockę, bo jestem mega spłukany odnośnie spota, myślę że za tydzień będzie dobra pogoda to wyjedziemy na powierzchnię, nawet się pojawię aaa i może zrobimy sobie grilla :>
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miron, grabisz sobie... :> dzisiaj impreza? jak dobrze że mam nockę, bo jestem mega spłukany odnośnie spota, myślę że za tydzień będzie dobra pogoda to wyjedziemy na powierzchnię, nawet się pojawię aaa i może zrobimy sobie grilla :> z grilem dobry pomysl a imprezy dzisiaj zadnej nie ma chyba ze spontan
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to do mnie nie dzwonić i tak nie chcielismy
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to do mnie nie dzwonić i tak nie chcielismy gites
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miron, grabisz sobie... :> dzisiaj impreza? jak dobrze że mam nockę, bo jestem mega spłukany odnośnie spota, myślę że za tydzień będzie dobra pogoda to wyjedziemy na powierzchnię, nawet się pojawię aaa i może zrobimy sobie grilla :> NIE
Patrikos28 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Grill to dobry pomysł tylko kto go zabierze :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miron, grabisz sobie... :> dzisiaj impreza? jak dobrze że mam nockę, bo jestem mega spłukany odnośnie spota, myślę że za tydzień będzie dobra pogoda to wyjedziemy na powierzchnię, nawet się pojawię aaa i może zrobimy sobie grilla :> NIE
Rekomendowane odpowiedzi