Guregoru Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 co zrobić - nie będzie taki czerwony z Knurowianina jaj sobie robił - przesadził to i dostał :gwizdanie: :polew: To przekaż mu ode mnie że miło go było poznać
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a że tochę się znamy to tylko tak się skończyło
bish - kopt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 patrzcie co to ludzie nie wymyślą
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 patrzcie co to ludzie nie wymyślą ale ma ledy z tylu :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 diman ten awatar jest :good: :good:jak sie dłużej patrzy to...........normalnie
bish - kopt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 diman ten awatar jest :good: :good:jak sie dłużej patrzy to...........normalnie :good: :drool:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 diman ten awatar jest :good: :good:jak sie dłużej patrzy to...........normalnie odrazu sie smaki pojawiaja
Bulik Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 odrazu sie smaki pojawiaja co racja to racja :slina:
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 patrzcie co to ludzie nie wymyślą to jest auto Icemana , a4 b5 było naprawde dojebane niestety ktoś mu je podpalił
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Miron, co miałeś na myśli pisząc to o mnie i laskach? :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ps: na co zwrocic uwage przy kupnie 1.8 TQ zwróć uwage na to czy masz ze sobą Gregor'a w aucie , jak tak to możesz jechać oglądać no nie bylo i wrocilem bez ps: na co zwrocic uwage przy kupnie 1.8 TQ :?: :gwizdanie: Zależy z którego rocznika? '97
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dzińdybry w ten obrzydliwie nudny dzień ... :cwaniak1:
bish - kopt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dzińdybry w ten obrzydliwie nudny dzień ... :cwaniak1: no siema IC - rurka
A-rek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 '97 Jakie auto? Audi A4 sedan 1.8 TQ z sekfencja
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 '97 Jakie auto? Audi A4 sedan 1.8 TQ z sekfencja No to piecyk na drewno lub stare kapcie zwany AEB. Coś tam można posprawdzać Vag-iem przy kupnie, aby nie było f*ck up-u po kupnie Ale jakiejś szerokiej diagnozy temu motorowi nie można zrobić jak w nowszym 1.8T . Jedynie na czuja można posprawdzać różne rzeczy jak ktoś miał już jakieś przygody z tym motorem to wie co i jak. A poza to standardowe oględziny jak przy kupnie auta.
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Miron, co miałeś na myśli pisząc to o mnie i laskach? :gwizdanie: nic konkretnego - żarcik jak zwykle [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:05_________________________________________________ patrzcie co to ludzie nie wymyślą to jest auto Icemana , a4 b5 było naprawde dojebane niestety ktoś mu je podpalił dokładnie - nasz stary kolega z klubu - już go nie ma niestety - żółte fele był tylko na chwile a fura to jak już pisał Keżor A4 B5 przerobione na RS4 B7 z silnikiem 2.7Bit - fura doinwestowana na maxa Koleś był tym autem na I zlocie ogólnopolskim - wtedy fura robiła mega wrażenie
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Miron, co miałeś na myśli pisząc to o mnie i laskach? :gwizdanie: nic konkretnego - żarcik jak zwykle [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:05_________________________________________________ patrzcie co to ludzie nie wymyślą to jest auto Icemana , a4 b5 było naprawde dojebane niestety ktoś mu je podpalił dokładnie - nasz stary kolega z klubu - już go nie ma niestety - żółte fele był tylko na chwile a fura to jak już pisał Keżor A4 B5 przerobione na RS4 B7 z silnikiem 2.7Bit - fura doinwestowana na maxa Koleś był tym autem na I zlocie ogólnopolskim - wtedy fura robiła mega wrażenie Tak jest był w wiśle, zaraz wkleje jego foteczke z zlotu w Wiśle bo posiadam w swojej kolekcji fotografi... miał kozackie fele...
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś się wybiera jutro do SK - ja z Dimanem mamy zamiar jechać - ktoś jeszcze ?
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś się wybiera jutro do SK - ja z Dimanem mamy zamiar jechać - ktoś jeszcze ? ja cos widze sie nie musze juz wypowiadac :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi