moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ty lepiej powiedz gdzie ty Łatka zgubiłeś :gwizdanie: ten debil od Bukowiny jeszcze sie w pracy nie pojawił :polew: :polew: nie ma mi kto kawy robić ;(
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 siemacie z rana widze ze lista na imprezy sie szykuje calkiem powazna nie zebym sie chwalil ale bylem na Love Parade Berlin 4 razy raz bylem jak bylo 5 milionów ludzi :kox: a niby jestem starym klamorem :gwizdanie: wiec na takie imprezy tez sie pisze
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ty lepiej powiedz gdzie ty Łatka zgubiłeś :gwizdanie: ten debil od Bukowiny jeszcze sie w pracy nie pojawił :polew: :polew: nie ma mi kto kawy robić ;( Tzn co jeszcze trzeźwieje
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tzn co jeszcze trzeźwieje on bardzo rzadko trzeźwieje jak juz zaciągnie.
bish - kopt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja pierdziu czytam zaspany ten spam i myślałem ze forum pomyliłem :gwizdanie: cały czas o jakis filmach i muzyce ...no nie? siemka z rańca pocałunek śmierci lusterkami dzisiaj rano na rybnickiej przy ponad 100km/h - strzał był taki choćby bomba wybuchła - lustro poprostu wyparowało, została tylko spręzyna i kabelki Bish to jak Ty jezdzisz, dziennie pijesz ta kawa i z zamknietymi oczami jedzieszdo roboty :gwizdanie: no wlasnie kawulca pije dopiero w robocie i do tego czasu mam tylko jedno oko otwarte ...a miałem brac dzis urlop [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 09:40_________________________________________________lustro już kupione - obejdzie sie bez malowania :gwizdanie: ...130zl
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tzn co jeszcze trzeźwieje on bardzo rzadko trzeźwieje jak juz zaciągnie.
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tzn co jeszcze trzeźwieje on bardzo rzadko trzeźwieje jak juz zaciągnie. to tak jak nasz Krolu :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tzn co jeszcze trzeźwieje on bardzo rzadko trzeźwieje jak juz zaciągnie. to tak jak nasz Krolu :gwizdanie: :polew:
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tzn co jeszcze trzeźwieje on bardzo rzadko trzeźwieje jak juz zaciągnie. to tak jak nasz Krolu :gwizdanie: :polew: :polew: Dobra ja się zrywam Do wieczorka
dawcav6 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to sie rozpisaliście ale zobacz jaka kulturka jak każdy strzela z kapelusza nie ma chamstwa i arogancji :polew:
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to sie rozpisaliście ale zobacz jaka kulturka jak każdy strzela z kapelusza nie ma chamstwa i arogancji :polew: no właśnie KOKSie :>
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to sie rozpisaliście ale zobacz jaka kulturka jak każdy strzela z kapelusza nie ma chamstwa i arogancji :polew: chyba przejedzeni
Rekomendowane odpowiedzi