Cordii Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to mi dmucha 1,1 wiedziałem ze jest jakis program siemanko kto wie ile powinna pompowac turbina afn na seryjnym sofcie ? PW do kezora... :gwizdanie: 0,9 czyli na logach jakieś 1900 [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________Miron , może polerke walniesz ?
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Siema :bry: siema mały z rana siema duży [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 08:44_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Bish i ta jego kawa Zapracowany ciężko to i kawa musi być
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Bish i ta jego kawa Zapracowany ciężko to i kawa musi być trzeba sobie to jakoś wszystko organizować ...po ostatnim incydencie z lusterkiem 1 kawka już jest przed pracą guru
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 trzeba sobie to jakoś wszystko organizować ...po ostatnim incydencie z lusterkiem 1 kawka już jest przed pracą guru Przed robotą to sobie kreskę ściągaj... będzie szybciej i da lepszy efekt
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 trzeba sobie to jakoś wszystko organizować ...po ostatnim incydencie z lusterkiem 1 kawka już jest przed pracą guru Przed robotą to sobie kreskę ściągaj... będzie szybciej i da lepszy efekt ale nie taniej
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 trzeba sobie to jakoś wszystko organizować ...po ostatnim incydencie z lusterkiem 1 kawka już jest przed pracą guru Przed robotą to sobie kreskę ściągaj... będzie szybciej i da lepszy efekt ale nie taniej Ale to co będzie musiał wydać zaoszczędzi na lusterkach
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 trzeba sobie to jakoś wszystko organizować ...po ostatnim incydencie z lusterkiem 1 kawka już jest przed pracą guru Przed robotą to sobie kreskę ściągaj... będzie szybciej i da lepszy efekt :polew: ...spoko 1 lusterko - 3 gramy polfy
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 znacie kogoś kto potrafiłby profi ogarnąć temat pomalowania lamp od wewnątrz na czarno ? pewnie trzeba to jakoś od środka zmatowić, strzelić jakiś podkład i pomalować odpowiednią farbą - osobiście mało się na tym znam i nie chciałbył zrobić krzywdy lampie - wolałbym to komuś zlecić znacie kogoś takiego ?
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 znacie kogoś kto potrafiłby profi ogarnąć temat pomalowania lamp od wewnątrz na czarno ? pewnie trzeba to jakoś od środka zmatowić, strzelić jakiś podkład i pomalować odpowiednią farbą - osobiście mało się na tym znam i nie chciałbył zrobić krzywdy lampie - wolałbym to komuś zlecić znacie kogoś takiego ? Ja znam mojego sąsiada on mi w b5 malował w środku te rączki i klamki ktore sie tak wycierały i wyszło to ekstra. Tylko jest jeden mankament gościu wyjeżdza teraz na tydzien do Włoch na narty :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mi sie nie śpieszy - tylko czy da radę ogranąć lampy - żeby to jakoś wyglądało i nie schodziło po 2 miesiącach
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mi sie nie śpieszy - tylko czy da radę ogranąć lampy - żeby to jakoś wyglądało i nie schodziło po 2 miesiącach Mirek zapytam ale pewnie tak, zreszta widziałem tez jak odnawiał zderzaki ktore sa czarne nie malowane i maluje jakas struktura do PCV i wygladaja jak nowe. Tylko bedziesz musiał sobie te lampy sam rozebrac bo on w takie cos sie nie bawi
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak, tak - rozbiore sam - jemu dostarcze tylko do malowania - zagadaj z nim i przedstaw temat - jak będę to robił to za jakiś czas - najwcześniej za 2-3 tygodnie
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jestem, mam dość, a jeszcze czeka mnie zapieprz w robocie jakieś 6 ton więc Miron, na II urodzinach proszę o wprowadzenie jakieś konkurencji z łopatą Królu, czekam na sprawozdanie z wczorajszej czekolady :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi