Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema :hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to mi dmucha 1,1 :mysli: wiedziałem ze jest jakis program :kox:

siemanko :hi: kto wie ile powinna pompowac turbina afn na seryjnym sofcie ?

PW do kezora... :gwizdanie:

0,9 czyli na logach jakieś 1900 :hi: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________Miron , może polerke walniesz ?

978d4627dca58ded.jpg

Opublikowano

Siema :bry: :bry:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

Siema :bry: :bry:

siema mały :hi:

:decayed:

:hi: z rana

siema duży :hi:

:decayed:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 08:44_________________________________________________ :kawa:

Opublikowano

Bish i ta jego kawa :polew:

Opublikowano

Zapracowany ciężko to i kawa musi być :decayed:

Opublikowano

Zapracowany ciężko to i kawa musi być :decayed:

trzeba sobie to jakoś wszystko organizować :cool1: ...po ostatnim incydencie z lusterkiem 1 kawka już jest przed pracą :chytry:

guru :hi:

Opublikowano

trzeba sobie to jakoś wszystko organizować :cool1: ...po ostatnim incydencie z lusterkiem 1 kawka już jest przed pracą :chytry:

Przed robotą to sobie kreskę ściągaj... będzie szybciej i da lepszy efekt :polew::decayed:

Opublikowano

Przed robotą to sobie kreskę ściągaj... będzie szybciej i da lepszy efekt :polew::decayed:

ale nie taniej :decayed:

Opublikowano

ale nie taniej :decayed:

Ale to co będzie musiał wydać zaoszczędzi na lusterkach :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: ...spoko :wink4:

1 lusterko - 3 gramy polfy :kox:

Opublikowano

znacie kogoś kto potrafiłby profi ogarnąć temat pomalowania lamp od wewnątrz na czarno ?

pewnie trzeba to jakoś od środka zmatowić, strzelić jakiś podkład i pomalować odpowiednią farbą - osobiście mało się na tym znam i nie chciałbył zrobić krzywdy lampie - wolałbym to komuś zlecić

znacie kogoś takiego ?

Opublikowano

znacie kogoś kto potrafiłby profi ogarnąć temat pomalowania lamp od wewnątrz na czarno ?

pewnie trzeba to jakoś od środka zmatowić, strzelić jakiś podkład i pomalować odpowiednią farbą - osobiście mało się na tym znam i nie chciałbył zrobić krzywdy lampie - wolałbym to komuś zlecić

znacie kogoś takiego ?

Ja znam mojego sąsiada :wink4: on mi w b5 malował w środku te rączki i klamki ktore sie tak wycierały i wyszło to ekstra.

Tylko jest jeden mankament gościu wyjeżdza teraz na tydzien do Włoch na narty :gwizdanie:

Opublikowano

mi sie nie śpieszy - tylko czy da radę ogranąć lampy - żeby to jakoś wyglądało i nie schodziło po 2 miesiącach

Opublikowano

mi sie nie śpieszy - tylko czy da radę ogranąć lampy - żeby to jakoś wyglądało i nie schodziło po 2 miesiącach

Mirek zapytam ale pewnie tak, zreszta widziałem tez jak odnawiał zderzaki ktore sa czarne nie malowane i maluje jakas struktura do PCV i wygladaja jak nowe.

Tylko bedziesz musiał sobie te lampy sam rozebrac bo on w takie cos sie nie bawi

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

tak, tak - rozbiore sam - jemu dostarcze tylko do malowania - zagadaj z nim i przedstaw temat - jak będę to robił to za jakiś czas - najwcześniej za 2-3 tygodnie

Opublikowano

:hi:

Jestem, mam dość, a jeszcze czeka mnie zapieprz w robocie :disgust:

KrqZS.jpg

jakieś 6 ton :decayed:

więc Miron, na II urodzinach proszę o wprowadzenie jakieś konkurencji z łopatą :polew:

Królu, czekam na sprawozdanie z wczorajszej czekolady :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: