Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami ważne że mi sie podoba Robione chyba po pijaku
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji. chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie: Majkel mi sie dzieje to samo mowie Ci Krolu na zrobil z tymi kabelkami Dimek a tu sie zdziwsz kabelek od Krola z vagiem działa mi pieknie na win 7 ale kupiłem teraz inny kabel do opli i jeszcze 2 inne do fiatów i z nimi mam problem na win7 bo podobno one mają sterowniki tylko do xp i starszych systemów weź lapka na jutro i ten kabel - opanujemy to
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ale ich nie widac :gwizdanie: jutro zobaczysz
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ale ich nie widac :gwizdanie: jutro zobaczysz
Skydiver Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami ważne że mi sie podoba Jeżeli chciałeś pokazać nam ile masz błota to fakt masz dużo :polew:
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jeżeli chciałeś pokazać nam ile masz błota to fakt masz dużo :polew: wież mi to jest nic :kox:
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 wież :polew: :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 wież na Kato uciekaj nauczycielu polskigo
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 po małej przerwie spam ( mądre wypowiedzi ) nadrobione mały remoncik w domu i urlop od forum ale wracam do żywych Krolu - pokolorowany Somes - moderowany Bulik - topi się w błocie.........................a tylko 3 dni mnie nie było [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 21:46_________________________________________________Pilnowalicie naszego miodzio moderatora podczas mojej nieobecności ? nie narobił nigdzie wstydu
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Bulik - topi się w błocie.........................a tylko 3 dni mnie nie było ja tak mam za blokiem a wy na głównych drogach :gwizdanie: :polew:
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 wież na Kato uciekaj nauczycielu polskigo tu nie ma nic nauczycielstwo do tego , zawsze miałem kapy z dyktand w podstawówce , ale ja dokładnie tak wyglądałem przed kompem po przeczytaniu tego słowa [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 21:49_________________________________________________ Somes - moderowany troche sobie długo na to pracował :gwizdanie: wkońcu miarka sie przebrała , może troche go to ostudzi , bo chyba na EU jest spalony przez Rudi
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Miron no widzisz, potrafiliśmy się zachować, a i na imprezę Cie nie zabraliśmy bo wiedzieliśmy że masz ten remont ale nie przejmuj się, było tylko 5 najebanych i fajnych d*p
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dokładnie tak wyglądałem przed kompem po przeczytaniu tego słowa to bierz połówke albo zmien dilera
MAJKI Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji. chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie: Majkel mi sie dzieje to samo mowie Ci Krolu na zrobil z tymi kabelkami Dimek a tu sie zdziwsz kabelek od Krola z vagiem działa mi pieknie na win 7 ale kupiłem teraz inny kabel do opli i jeszcze 2 inne do fiatów i z nimi mam problem na win7 bo podobno one mają sterowniki tylko do xp i starszych systemów weź lapka na jutro i ten kabel - opanujemy to Krolu kabel mi działa ale na innym lapku gdzie był xp i trwało to 4 minuty i jest ok. Załatwiłem na sosbote za jakies grosze innego laptopa typowo do garazu z xp bo tego moja mi szkoda no i za duzo z nim problemów :gwizdanie: Mirek chyba kolega kupił to b7 srebrne bo juz widziałem na dwupasmówce pociskał
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ............chyba nasz kolega klubowicza szybko nie dostanie
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ............chyba nasz kolega klubowicza szybko nie dostanie życie
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Majki - A4 kupione w poniedziałek - a wczoraj już softa miało Darek już nawet dzisiaj na forum się zalogował
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Miron no widzisz, potrafiliśmy się zachować, a i na imprezę Cie nie zabraliśmy bo wiedzieliśmy że masz ten remont ale nie przejmuj się, było tylko 5 najebanych i fajnych d*p dokładnie słaba impreza... :thumbdown: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 21:53_________________________________________________ ............chyba nasz kolega klubowicza szybko nie dostanie i dobrze jedną zakałę z gliwic już mamy :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dokładnie tak wyglądałem przed kompem po przeczytaniu tego słowa to bierz połówke albo zmien dilera a Ty patrz jak Ci chrom słowo podkreśla
Rekomendowane odpowiedzi