Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami :cool1:

dsc01258i.jpgdsc01259.jpg ważne że mi sie podoba :decayed:

Robione chyba po pijaku :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji.

chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie:

Majkel mi sie dzieje to samo mowie Ci Krolu na zrobil z tymi kabelkami :decayed:

Dimek a tu sie zdziwsz kabelek od Krola z vagiem działa mi pieknie na win 7 ale kupiłem teraz inny kabel do opli i jeszcze 2 inne do fiatów i z nimi mam problem na win7 bo podobno one mają sterowniki tylko do xp i starszych systemów :kwasny:

weź lapka na jutro i ten kabel - opanujemy to :hi:
Opublikowano

ale ich nie widac :gwizdanie:

jutro zobaczysz :wink4:
Opublikowano

ale ich nie widac :gwizdanie:

jutro zobaczysz :wink4:

:good:

Opublikowano

bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami :cool1:

dsc01258i.jpgdsc01259.jpg ważne że mi sie podoba :decayed:

Jeżeli chciałeś pokazać nam ile masz błota to fakt masz dużo :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jeżeli chciałeś pokazać nam ile masz błota to fakt masz dużo :polew: :polew: :polew:

wież mi to jest nic :kox: :kox:
Opublikowano

wież

:shocked:
Opublikowano

wież

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

wież

na Kato uciekaj nauczycielu polskigo

:tongue4:

Opublikowano

:hi: po małej przerwie

spam ( mądre wypowiedzi ) nadrobione

mały remoncik w domu i urlop od forum :)

ale wracam do żywych

Krolu - pokolorowany

Somes - moderowany

Bulik - topi się w błocie.........................a tylko 3 dni mnie nie było :polew:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 21:46_________________________________________________Pilnowalicie naszego miodzio moderatora podczas mojej nieobecności ? nie narobił nigdzie wstydu :polew:

Opublikowano

Bulik - topi się w błocie.........................a tylko 3 dni mnie nie było :polew:

ja tak mam za blokiem a wy na głównych drogach :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wież

na Kato uciekaj nauczycielu polskigo

:tongue4:

tu nie ma nic nauczycielstwo do tego , zawsze miałem kapy z dyktand w podstawówce , ale ja dokładnie tak wyglądałem przed kompem po przeczytaniu tego słowa :tongue4:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 21:49_________________________________________________

Somes - moderowany

troche sobie długo na to pracował :gwizdanie: wkońcu miarka sie przebrała , może troche go to ostudzi , bo chyba na EU jest spalony przez Rudi :polew:
Opublikowano

Miron :hi:

no widzisz, potrafiliśmy się zachować, a i na imprezę Cie nie zabraliśmy bo wiedzieliśmy że masz ten remont :good:

ale nie przejmuj się, było tylko 5 najebanych i fajnych d*p :wink4:

Opublikowano

dokładnie tak wyglądałem przed kompem po przeczytaniu tego słowa :tongue4:

to bierz połówke albo zmien dilera :wink4:
Opublikowano

Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji.

chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie:

Majkel mi sie dzieje to samo mowie Ci Krolu na zrobil z tymi kabelkami :decayed:

Dimek a tu sie zdziwsz kabelek od Krola z vagiem działa mi pieknie na win 7 ale kupiłem teraz inny kabel do opli i jeszcze 2 inne do fiatów i z nimi mam problem na win7 bo podobno one mają sterowniki tylko do xp i starszych systemów :kwasny:

weź lapka na jutro i ten kabel - opanujemy to :hi:

Krolu kabel mi działa ale na innym lapku gdzie był xp i trwało to 4 minuty i jest ok.

Załatwiłem na sosbote za jakies grosze innego laptopa typowo do garazu z xp bo tego moja mi szkoda no i za duzo z nim problemów :gwizdanie:

Mirek chyba kolega kupił to b7 srebrne bo juz widziałem na dwupasmówce pociskał

Opublikowano

............chyba nasz kolega klubowicza szybko nie dostanie :decayed:

Opublikowano

życie :decayed:

Opublikowano

Majki - A4 kupione w poniedziałek - a wczoraj już softa miało :decayed:

Darek już nawet dzisiaj na forum się zalogował :)

Opublikowano

Miron :hi:

no widzisz, potrafiliśmy się zachować, a i na imprezę Cie nie zabraliśmy bo wiedzieliśmy że masz ten remont :good:

ale nie przejmuj się, było tylko 5 najebanych i fajnych d*p :wink4:

dokładnie słaba impreza... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 21:53_________________________________________________

i dobrze jedną zakałę z gliwic już mamy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

dokładnie tak wyglądałem przed kompem po przeczytaniu tego słowa :tongue4:

to bierz połówke albo zmien dilera :wink4:

a Ty patrz jak Ci chrom słowo podkreśla :naughty: