miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Gregor - wiesz, że nigdy nic do Ciebie nie miałem zawsze Cię chwaliłem jak Ci sie jakaś d*pa w spiżu podobała top nigdy do niej nie zarywałem i wogóle super jedzie ta Twoja fura Ps. 500 tys zł mi wystarczy - to żebyś długo nad kwotą nie myślał
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Gregor - wiesz, że nigdy nic do Ciebie nie miałem zawsze Cię chwaliłem jak Ci sie jakaś pupa w spiżu podobała top nigdy do niej nie zarywałem i wogóle super jedzie ta Twoja fura Ps. 500 tys zł mi wystarczy - to żebyś długo nad kwotą nie myślał co się podpinasz ja pierwszy wyczaiłem ja jestem skromny chłopak 1milion mi styknie
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Gregor - wiesz, że nigdy nic do Ciebie nie miałem zawsze Cię chwaliłem jak Ci sie jakaś pupa w spiżu podobała top nigdy do niej nie zarywałem i wogóle super jedzie ta Twoja fura Ps. 500 tys zł mi wystarczy - to żebyś długo nad kwotą nie myślał :polew: :polew:
dawcav6 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Miron po znajomości może 800 tyś ci odpali starczyło by ci na panamere :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemka , Egon , co nic nie piszesz czy Ci sie filmik podoba ? Twoja felga jest w momencie "fura toczy fele" Filmik fajny teraz moge napisac ze tocze fele pelen lans :naughty:
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 co Wy chcecie od Gregora? kto go nazywał Mistrzuniem? :gwizdanie: ale mógłbyś podrzucić jakiś grosz [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 15:48_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: KĘDZIOR, MIEJSCE 5 JEST NASZE
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 KĘDZIOR, MIEJSCE 5 JEST NASZE :polew: :polew: a mówiłem żebyśmy nieudzielali wywiadów :polew:
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 KĘDZIOR, MIEJSCE 5 JEST NASZE :polew: :polew: a mówiłem żebyśmy nieudzielali wywiadów :polew: moja wina że ta ruska vóda tak kopie
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 KĘDZIOR, MIEJSCE 5 JEST NASZE :polew: :polew: a mówiłem żebyśmy nieudzielali wywiadów :polew: moja wina że ta ruska vóda tak kopie ważne że była dobra
Buba Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 przyjmiecie mnie? warszawa od tygodnia napisala 10 postow...
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 przyjmiecie mnie? warszawa od tygodnia napisala 10 postow... bo Warszawa stała w kolejce do pałacu prezydenckiego
Buba Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 przyjmiecie mnie? warszawa od tygodnia napisala 10 postow... bo Warszawa stała w kolejce do pałacu prezydenckiego nie wiem ktorego :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 yo geju Gej to Pucek Dobra spadam popracować a zęby chcesz stracić? :gwizdanie: :polew: Możesz próbować
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 że jechałeś do Japonii przez Chiny to nic nie znaczy
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 że jechałeś do Japonii przez Chiny to nic nie znaczy :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Guregoru Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 że jechałeś do Japonii przez Chiny to nic nie znaczy Na skuterze [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:20_________________________________________________
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemacie popołudniową porą poczynione pierwsze przygotowania do wyjazdu jeszcze jutro zalatwie pare spraw no i witaj lewa strono :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemacie popołudniową porą poczynione pierwsze przygotowania do wyjazdu jeszcze jutro zalatwie pare spraw no i witaj lewa strono :gwizdanie: Tylko co byś nie zapomniał jak tam się jeździ jak będziesz prowadził auto
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemacie popołudniową porą poczynione pierwsze przygotowania do wyjazdu jeszcze jutro zalatwie pare spraw no i witaj lewa strono :gwizdanie: Tylko co byś nie zapomniał jak tam się jeździ jak będziesz prowadził auto luzik tam pojade noca to moze nmikt nie pojedzie o tym czasie
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemacie popołudniową porą poczynione pierwsze przygotowania do wyjazdu jeszcze jutro zalatwie pare spraw no i witaj lewa strono :gwizdanie: ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Rekomendowane odpowiedzi