gregory Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 0 - dziwek itp. Ten to ma wyobraźnię :gwizdanie: ej jak wszystkie używki to wszystkie :naughty: Jassne, jasne. Pożartować można. Ale ty u kurewki nie byłeś nigdy
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 0 - dziwek itp. Ten to ma wyobraźnię :gwizdanie: ej jak wszystkie używki to wszystkie :naughty: Jassne, jasne. Pożartować można. Ale ty u kurewki nie byłeś nigdy no nie... po pierwsze żal kasy... a po drugie to jakoś tak dziwnie... nie wiedział bym jak się do tego zabrać... co mam jej powiedzieć - ściągaj gacie ? ja jestem romantyczny itp mnie nawet osiedlowe puszczalskie nie kręcą...
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 eee dziwka też Kobieta, szacunek trzeba mieć
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 eee dziwka też Kobieta, szacunek trzeba mieć moj opis na GG Z Każdej Kobiety Da Sie Zrobic Dziwke... Z Zadnej Dziwki Nie Zrobisz Juz Kobiety
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 eee dziwka też Kobieta, szacunek trzeba mieć moj opis na GG Z Każdej Kobiety Da Sie Zrobic Dziwke... Z Zadnej Dziwki Nie Zrobisz Juz Kobiety chodziło mi po głowie, żeby taką Kobietę z tego wyleczyć, ale nie mam czasu :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 eee dziwka też Kobieta, szacunek trzeba mieć moj opis na GG Z Każdej Kobiety Da Sie Zrobic Dziwke... Z Zadnej Dziwki Nie Zrobisz Juz Kobiety chodziło mi po głowie, żeby taką Kobietę z tego wyleczyć, ale nie mam czasu :gwizdanie: ani kasy na pierwsze spotkania
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 eee dziwka też Kobieta, szacunek trzeba mieć moj opis na GG Z Każdej Kobiety Da Sie Zrobic Dziwke... Z Zadnej Dziwki Nie Zrobisz Juz Kobiety chodziło mi po głowie, żeby taką Kobietę z tego wyleczyć, ale nie mam czasu :gwizdanie: mi sie wydaje ze nieda sie za bardzo... jak d*pa polubi taki sport to zawsze bedzie go lubiala ;/ [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 23:51_________________________________________________Ja strasznie jestem cienty na takie puste latwe d*py niedotknal bym takiej nawet patykiem
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ja miałem niedawno z taką do czynienia, na prawdę, twarz, ciało - dla mnie extra, podobała mi się bardzo, mogłem ją zabrać na pokój, ale było mi jej szkoda, po prostu nie wyobrażam sobie brać ją jak ona to średnio chce :gwizdanie: więc nie poszedłem, za to kumpel ją zabrał i na jedno wyszło
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Nielubie łatwych Panienek kij wie czym mozesz sie zarazic
gregory Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 0 - dziwek itp. Ten to ma wyobraźnię :gwizdanie: ej jak wszystkie używki to wszystkie :naughty: Jassne, jasne. Pożartować można. Ale ty u kurewki nie byłeś nigdy no nie... po pierwsze żal kasy... a po drugie to jakoś tak dziwnie... nie wiedział bym jak się do tego zabrać... co mam jej powiedzieć - ściągaj gacie ? ja jestem romantyczny itp mnie nawet osiedlowe puszczalskie nie kręcą... To ona by ci pierwsza gacie ściągnęła bez gadania [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:06_________________________________________________Spadam. Dobrej nocy
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 a ja sobie rysuję a ja rozmyślam :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:26_________________________________________________ ja tez nie umiem spac porysujesz ze mną
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ja tez nie umiem spac porysujesz ze mną a co takiego rysujesz moze sie skusze
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 :naughty: [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:28_________________________________________________wymiennik ciepła - płaszczowy - dwudrogowy z przegrodami [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:29_________________________________________________to jak egon ?
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 :naughty: [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:28_________________________________________________wymiennik ciepła - płaszczowy - dwudrogowy z przegrodami za szybko napisales ja nie umiem tak szybko czytac a z czym to sie je?? [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:30_________________________________________________wiesz co ja wybieram druga opcje wole rozmyslac z Puckiem
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 :naughty: [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:28_________________________________________________wymiennik ciepła - płaszczowy - dwudrogowy z przegrodami za szybko napisales ja nie umiem tak szybko czytac a z czym to sie je?? dostajesz w wordzie projekt (27 stron) i robisz rysunek do specyfikacji... [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:31_________________________________________________płacą 50 zł za 1 rysunek... ja nad jednym siedzę od 1-3 godzin
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi