Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0 - dziwek :decayed: itp.

Ten to ma wyobraźnię :gwizdanie:

ej jak wszystkie używki to wszystkie :naughty: :naughty:

Jassne, jasne. Pożartować można. Ale ty u kurewki nie byłeś nigdy :tongue4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nie... po pierwsze żal kasy... a po drugie to jakoś tak dziwnie... nie wiedział bym jak się do tego zabrać... co mam jej powiedzieć - ściągaj gacie ? :decayed: ja jestem romantyczny itp :decayed: mnie nawet osiedlowe puszczalskie nie kręcą...
Opublikowano

eee dziwka też Kobieta, szacunek trzeba mieć :rolleyes:

Opublikowano

moj opis na GG Z Każdej Kobiety Da Sie Zrobic Dziwke... Z Zadnej Dziwki Nie Zrobisz Juz Kobiety

Opublikowano

moj opis na GG Z Każdej Kobiety Da Sie Zrobic Dziwke... Z Zadnej Dziwki Nie Zrobisz Juz Kobiety

chodziło mi po głowie, żeby taką Kobietę z tego wyleczyć, ale nie mam czasu :gwizdanie:

Opublikowano

chodziło mi po głowie, żeby taką Kobietę z tego wyleczyć, ale nie mam czasu :gwizdanie:

ani kasy na pierwsze spotkania :decayed:
Opublikowano

mi sie wydaje ze nieda sie za bardzo... jak d*pa polubi taki sport to zawsze bedzie go lubiala ;/ [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 23:51_________________________________________________Ja strasznie jestem cienty na takie puste latwe d*py niedotknal bym takiej nawet patykiem :kwasny:

Opublikowano

ja miałem niedawno z taką do czynienia, na prawdę, twarz, ciało - dla mnie extra, podobała mi się bardzo, mogłem ją zabrać na pokój, ale było mi jej szkoda, po prostu nie wyobrażam sobie brać ją jak ona to średnio chce :gwizdanie:

więc nie poszedłem, za to kumpel ją zabrał i na jedno wyszło :disgust:

Opublikowano

Nielubie łatwych Panienek kij wie czym mozesz sie zarazic :wallbash:

Opublikowano

no nie... po pierwsze żal kasy... a po drugie to jakoś tak dziwnie... nie wiedział bym jak się do tego zabrać... co mam jej powiedzieć - ściągaj gacie ? :decayed: ja jestem romantyczny itp :decayed: mnie nawet osiedlowe puszczalskie nie kręcą...

To ona by ci pierwsza gacie ściągnęła bez gadania :decayed:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:06_________________________________________________Spadam. Dobrej nocy :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

a ja sobie rysuję :naughty:

Opublikowano

ja tez nie umiem spac :wallbash:

Opublikowano

porysujesz ze mną :D
Opublikowano

a ja sobie rysuję :naughty:

a ja rozmyślam :gwizdanie:

[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:26_________________________________________________

:blink:

:polew:

Opublikowano

a co takiego rysujesz moze sie skusze :polew:

Opublikowano

EqT6S.jpg :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:28_________________________________________________wymiennik ciepła - płaszczowy - dwudrogowy z przegrodami :evil:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:29_________________________________________________to jak egon ? :cool1:

Opublikowano

[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:28_________________________________________________wymiennik ciepła - płaszczowy - dwudrogowy z przegrodami :evil:

za szybko napisales ja nie umiem tak szybko czytac :polew: a z czym to sie je?? [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:30_________________________________________________wiesz co ja wybieram druga opcje wole rozmyslac z Puckiem :polew:

Opublikowano

[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:28_________________________________________________wymiennik ciepła - płaszczowy - dwudrogowy z przegrodami :evil:

za szybko napisales ja nie umiem tak szybko czytac :polew: a z czym to sie je??

dostajesz w wordzie projekt (27 stron) i robisz rysunek do specyfikacji... [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:31_________________________________________________płacą 50 zł za 1 rysunek... ja nad jednym siedzę od 1-3 godzin
Opublikowano

za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: