krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke moze w sobotę na 2-3 godzinki problem w tym że ten najchudszy koks czyli Królu jest chory :gwizdanie: mi sobota średnio też pasuje, bo chciałbym w końcu zrobić na tyle w garażu żebym mógł chować auto ale co się odwlecze to nie uciecze ja do soboty powinienem być ok.. matka była w aptece... mam siatkę tablet... (zazwyczaj nie łykam żadnej chemii)a ja bym chciał zacząć jak najszybciej :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ooo Królu... domyślam się dlaczego :gwizdanie: Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ooo Królu... domyślam się dlaczego :gwizdanie: Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie: :drool:
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ooo Królu... domyślam się dlaczego :gwizdanie: Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie: :drool: to ja tu nic oficjalnie nie piszę a Ty od strzała...
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ooo Królu... domyślam się dlaczego :gwizdanie: Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie: :drool: to ja tu nic oficjalnie nie piszę a Ty od strzała... bo mimo złego samopoczucia mam dobry humor
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ooo Królu... domyślam się dlaczego :gwizdanie: Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie: :drool: to ja tu nic oficjalnie nie piszę a Ty od strzała... bo mimo złego samopoczucia mam dobry humor nie dziwię się :gwizdanie: też bym tak chciał
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 nie dziwię się :gwizdanie: też bym tak chciał też sobie znajdziesz :naughty: ale i tak podpadła bo na filmie jeżdzili R8 a ona powiedziała fajne A8 :doh1: :doh1: :doh1:
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 nie dziwię się :gwizdanie: też bym tak chciał też sobie znajdziesz :naughty: ale i tak podpadła bo na filmie jeżdzili R8 a ona powiedziała fajne A8 :doh1: :doh1: :doh1: no trochę podpadła, ale dla jej całokształtu można na to przymknąć oko ciekawe czy posłuchałeś tej nuty :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 nie dziwię się :gwizdanie: też bym tak chciał też sobie znajdziesz :naughty: ale i tak podpadła bo na filmie jeżdzili R8 a ona powiedziała fajne A8 :doh1: :doh1: :doh1: no trochę podpadła, ale dla jej całokształtu można na to przymknąć oko ciekawe czy posłuchałeś tej nuty :gwizdanie: no nie wiem :gwizdanie: a kawałek zaraz puszczę - wiedziałem, że zapomnę [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:53_________________________________________________już obejrzałem... nie siadła mi wcale a posłuchaj sobie czegoś takiego... :gwizdanie: 30 Seconds to Mars - Kings and Queens Music Video
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 znam to :gwizdanie: ale tam ta nuta mi się całkiem przypadkiem spodobała
keżor Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke moze w sobotę na 2-3 godzinki w sobote ? jak my w pewnie o 4tej będziemy szli spać :laghing2: a w sobote myślałem , żeby pójść na ścianke , może chce któryś sie wybrać ? bo kumpel wyjechał
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke moze w sobotę na 2-3 godzinki w sobote ? jak my w pewnie o 4tej będziemy szli spać :laghing2: a w sobote myślałem , żeby pójść na ścianke , może chce któryś sie wybrać ? bo kumpel wyjechał w sobotę jest finał LM.... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 znam to :gwizdanie: ale tam ta nuta mi się całkiem przypadkiem spodobała to podeślij mi , jak sie Krolowi nie spodobało , to pewnie mi wpadnie w ucho chyba , że to rock , albo inne gówno [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 12:04_________________________________________________ przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke moze w sobotę na 2-3 godzinki w sobote ? jak my w pewnie o 4tej będziemy szli spać :laghing2: a w sobote myślałem , żeby pójść na ścianke , może chce któryś sie wybrać ? bo kumpel wyjechał w sobotę jest finał LM.... :gwizdanie: ligi mistrzów , czy Le Mans ?
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 znam to :gwizdanie: ale tam ta nuta mi się całkiem przypadkiem spodobała to podeślij mi , jak sie Krolowi nie spodobało , to pewnie mi wpadnie w ucho chyba , że to rock , albo inne gówno [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 12:04_________________________________________________ przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke moze w sobotę na 2-3 godzinki w sobote ? jak my w pewnie o 4tej będziemy szli spać :laghing2: a w sobote myślałem , żeby pójść na ścianke , może chce któryś sie wybrać ? bo kumpel wyjechał w sobotę jest finał LM.... :gwizdanie: ligi mistrzów , czy Le Mans ? ligi - le mans jest w czerwcu i raczej ciężko jest to oglądać w knajpie przez 24 h
keżor Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 czyli jak to jest liga to pewnie grają PO POŁEDNIU :gwizdanie: a na siłke byśmy poszli z rana tak o 14tej pewnie
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 czyli jak to jest liga to pewnie grają PO POŁEDNIU :gwizdanie: a na siłke byśmy poszli z rana tak o 14tej pewnie no z to by było idealnie siłka i meczyk o 20:00 w jakieś knajpie - może miszka i stanley by się wybrali...
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 ooo Królu... domyślam się dlaczego :gwizdanie: Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie: w soboty jest od 10-14 jak coś to jutro też mogę - bo sam i tak pewnie pójdę - jutro np. można 16-18 i potem na zlota - ale jak Krolu chory to i tak pewnie lipa - ale jak coś to piszcie - ja i tak tam jestem częściej niż w domu
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 do wieczora pracuś [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 12:30_________________________________________________Majki, Diman Na jednym z forum w DE pojawily sie pierwsze zdjecia jednego z pierwszych klientow Dectane: Zgodnie z tym co opisal FIS nie wyswietla bledu.
keżor Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ooo Królu... domyślam się dlaczego :gwizdanie: Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie: w soboty jest od 10-14 jak coś to jutro też mogę - bo sam i tak pewnie pójdę - jutro np. można 16-18 i potem na zlota - ale jak Krolu chory to i tak pewnie lipa - ale jak coś to piszcie - ja i tak tam jestem częściej niż w domu mnie by jutro pasiło , jeżeli Krolu i Pucek dadzą rade to można skoczyć , jak będe miał auto to jutro jestem
Rekomendowane odpowiedzi