Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 szkoda że w nocy nie było tak wesoło :laghing2:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY :polew: :polew: :polew: co wyście brali :polew: Wywrotki na klatę
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY on wogule wygladal jak masyw górski tatry
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY :polew: :polew: :polew: co wyście brali :polew: tylko KOKS
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY :polew: :polew: :polew: co wyście brali :polew: tylko KOKS nie na gramy, teraz się bierze na kilogramy
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> A może byś się zdziwił wątpie Nie będę mówił bo nie widziałem ale jeszcze nie spotkałem nikogo kto byłby mi w stanie natłuc (no chyba że ich 6 było)
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> A może byś się zdziwił wątpie Nie będę mówił bo nie widziałem ale jeszcze nie spotkałem nikogo kto byłby mi w stanie natłuc (no chyba że ich 6 było) no sie nie dziwie ze nikogo nie spotkales jak ty sie tylko z kuplami twoich braci zadajesz a wracajac do tego ilu ich bylo to wlasnie szesciu jeden masyw gorski i kilka mniejszych szczytow :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> A może byś się zdziwił wątpie Nie będę mówił bo nie widziałem ale jeszcze nie spotkałem nikogo kto byłby mi w stanie natłuc (no chyba że ich 6 było) koleś miał pięść większa od twojej głowy - nawet jak był 5 kompletów ramek klubowych na nią założył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to z czekoladą spokój ? narazie ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tylko sześciu takich małych byków, takich jak 2x ja, a 3x Królu ale prawie im daliśmy radę, Miron pocisł bajer, ile te ich Evo X ma na 1/4
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to z czekoladą spokój ? narazie ? :gwizdanie: no do 2148 mamy bana
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no sie nie dziwie ze nikogo nie spotkales jak ty sie tylko z kuplami twoich braci zadajesz a wracajac do tego ilu ich bylo to wlasnie szesciu jeden masyw gorski i kilka mniejszych szczytow :gwizdanie: To co wyście k**wa jumbo jeta w klubie zobaczyli czy jak
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Panowie kolejną miejscówkę żeście spalili :gwizdanie: :polew:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to z czekoladą spokój ? narazie ? :gwizdanie: no do 2148 mamy bana :polew: :polew:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Panowie kolejną miejscówkę żeście spalili :gwizdanie: :polew: w sumie to i tak już mi się znudziła ta czekolada co tydzień :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: Ty się ciesz że tobie się wtedy przypadkiem nie oberwało :polew:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: to ten koleś (masyw górski) tez był ciotą bo walił z plaskacza
Rekomendowane odpowiedzi