krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 taaa temat się wykończył no i dobrze :gwizdanie: - dobrze, że jutro piątek
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ok - to wklejamy zdjęcie poszkodowanego to dawaj tu tego ryja
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 ok - to wklejamy zdjęcie poszkodowanego to dawaj tu tego ryja
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ok - to wklejamy zdjęcie poszkodowanego to dawaj tu tego ryja
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie: było z nami jechać
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie: było z nami jechać siła wyższa next time
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie: było z nami jechać dokladnie proponowalismy ci
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie: było z nami jechać dokladnie proponowalismy ci wiem,wiem
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie: było z nami jechać siła wyższa next time jasne - teraz to se strachu nie pojedziesz
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie: było z nami jechać siła wyższa next time jasne - teraz to se strachu nie pojedziesz :decayed:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ta ikonka obrazuje moj faktyczny stan w tej chwili eeee poleciałeś na łatwizne :gwizdanie: było z nami jechać siła wyższa next time jasne - teraz to se strachu nie pojedziesz ja tam bojazliwy nie jestem ale dobra wymówka
gregory Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No i nadrobiłem Co do dzisiejszego spamu to mega ubaw Ale wczoraj to nie było za wesoło. Dimek następnym razem proponuję założyć okulary nim się zdecydujesz do kogoś wyskoczyć Bo patrząc na tego koksa ze wczoraj to te szczawiki co do nas wyskakiwały w Mega klubie to były na serio szczawiki. Co impreza to szczebel wyżej :gwizdanie: Proponuje wyluzować, bo za niedługo na strefie to będziemy robić wyścigi, ale na wózkach inwalidzkich :polew:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No i nadrobiłem Co do dzisiejszego spamu to mega ubaw Ale wczoraj to nie było za wesoło. Dimek następnym razem proponuję założyć okulary nim się zdecydujesz do kogoś wyskoczyć Bo patrząc na tego koksa ze wczoraj to te szczawiki co do nas wyskakiwały w Mega klubie to były na serio szczawiki. Co impreza to szczebel wyżej :gwizdanie: Proponuje wyluzować, bo za niedługo na strefie to będziemy robić wyścigi, ale na wózkach inwalidzkich :polew: :polew: to jutro bedą sami kontuzjowani na zlocie
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No i nadrobiłem Co do dzisiejszego spamu to mega ubaw Ale wczoraj to nie było za wesoło. Dimek następnym razem proponuję założyć okulary nim się zdecydujesz do kogoś wyskoczyć Bo patrząc na tego koksa ze wczoraj to te szczawiki co do nas wyskakiwały w Mega klubie to były na serio szczawiki. Co impreza to szczebel wyżej :gwizdanie: Proponuje wyluzować, bo za niedługo na strefie to będziemy robić wyścigi, ale na wózkach inwalidzkich :polew: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Gregory, czy auto, czy wózek i tak Cię objadę
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Gregory, czy auto, czy wózek i tak Cię objadę no to sprzęgło masz już zrobione :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi