Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja idę w kimę :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja idę w kimę :hi:

:hi: :hi: Słodkich snów kotku :decayed:

Opublikowano

ja jutro mam robote do ogarniecia i dlatego dalem se spokoj ale przyszly tydzien jest juz pewiem i ogien bedzie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ja jutro mam robote do ogarniecia i dlatego dalem se spokoj ale przyszly tydzien jest juz pewiem i ogien bedzie :kox: :kox: :kox:

To 3mam za słowo bo mi zmainy pasują żeby pojechac... :naughty:

Opublikowano

1wszy po spocie :hi:

tu kozaki i twardziele przegadują się kto ostatni po spocie wrócił mięczaki... :wallbash: :wallbash:

ostatni :kox: dzięki a zaraz idę przyatakować moją na śpiocha :kox:

Opublikowano

ale jutro wpadamy do spiża dziewczyny :banan2:

Opublikowano

no i ja po spocie

dzieki krolu i miszka za wspolne ogladanie mlodego gliwickiego piekna :gwizdanie: :kox:

to piękno od tej Twojej znajomej było pikne a Krolu ją od razu od blachar pojechał :thumbdown:

Opublikowano

no i ja po spocie

dzieki krolu i miszka za wspolne ogladanie mlodego gliwickiego piekna :gwizdanie: :kox:

to piękno od tej Twojej znajomej było pikne a Krolu ją od razu od blachar pojechał :thumbdown:

brakowało jej tylko białych kozaków :gwizdanie:
Opublikowano

no i ja po spocie

:gwizdanie:

Opublikowano

no i ja po spocie

co Ty gadasz ona było o 3 klasy wyżej widziałęm to w jej oczach i pewnie gdyby nie to że już jestem zajęty to bym się z nią umówił na 100% :shocked:

Opublikowano

no i ja po spocie

co Ty gadasz ona było o 3 klasy wyżej widziałęm to w jej oczach i pewnie gdyby nie to że już jestem zajęty to bym się z nią umówił na 100% :shocked:

tak wypukał byś ją w najbliższej bramie - taka porządna była :naughty: :naughty:
Opublikowano

tak wypukał byś ją w najbliższej bramie - taka porządna była :naughty: :naughty:

widzę że ciekawe rzeczy mnie omineły :confused4::slina:
Opublikowano

:naughty: :naughty:
Opublikowano

no i ja po spocie

i tu się mylisz kolego, już Ci to powiedziałęm, że oceniasz ludzi po wyglądzie a Ona była porządna :wink4:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 23:53_________________________________________________

jak żeś c*paa i ci szkoda na wache to :ssij: :ssij:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 23:54_________________________________________________

Gregor my tu o d*pach a Ty sie wcinasz z jakąś śmieszną motoryzacją... :polew:

:polew:

Opublikowano

Bulik !!!!!!! Nie wyśmiewaj się z kaleki !!!!! Pamiętaj że ty pochodzisz z kulturalnego domku nr. 15.... :polew: :polew: :polew: :polew:

:good: :good: :good: :good: Pardonne-młaaaaaaaaaa

Noooo... Trzymaj poziom trzymaj poziom bo takich hamów tu jest milion... :polew: :polew:

Ten jest dobry raz sie przejechal za kółkiem Audi i juz tu rzadzi :polew:

Tak , ale mi to super jazda z pijanym kaleką na pokładzie... :polew: :polew: :polew: :polew:

ale ja pilem tylko na jedna noge :polew:

To o jedną za dużo... :polew: :polew: :polew: jedną noge i dwa kije....

Mario masz szczęście, że tu Pucka nie ma :naughty: Bo Pucek by się cię na pewno czepiał :decayed:

Opublikowano

Miszka byłem w robocie do 20tej, i to wyje*any na maksa jestem bo jak zwykle piątek zapier*ol :confused4:

Krolu opowiadaj na gg co i jak :evil:

Wujek co ty za pierdoły tutaj pociskasz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i tu się mylisz kolego, już Ci to powiedziałęm, że oceniasz ludzi po wyglądzie a Ona była porządna wink4

ok była porządna :cool1:
Opublikowano

ja cisnę w kimę...czas częściej jeździć na spoty do SG :naughty:

d4rk dzięki za przestawienie temperaturki :hi:

diman krolu teraz żałuję że nie zrobiliśmy powrotu z Zwycięstwa zwłaszcza, że zahaczenie już mieliśmy (koleżanka dimana) trudno idę spać i wracam do szarej rzeczywistości :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.