gregory Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 BRY!! Maska działa a wekend mam teraz wolny Ja też mam weekend wolny i jestem w domu Tak więc dzwońcie jakby co :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm??
diman Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 siemano myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm?? no ja sie pisze jak co dawac znac i smigamy
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 siemano myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm?? no ja sie pisze jak co dawac znac i smigamy to są takie dopiero wstępne przymiarki jak będziem znać szczegóły to napewno damy znać Ps. weź ponton
gregory Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm?? Jak dla mnie Można by nawet namioty zabrać I tam nocować Wtedy można by się coś napić A jakby był kierowca jakiś to można by nawet gdzieś skoczyć wieczorem Zapomniałem coś dodać
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ja też, ja też - jeśli chodzi o sobote ale kończe robotę dopiero o 14
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm?? Jak dla mnie Można by nawet namioty zabrać I tam nocować Wtedy można by się coś napić A jakby był kierowca jakiś to można by nawet gdzieś skoczyć wieczorem Zapomniałem coś dodać zawsze można tam wynająć domek ale cen nie znam [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 20:34_________________________________________________ ja też, ja też - jeśli chodzi o sobote ale kończe robotę dopiero o 14 to prosto z roboty ja bym tak myślał co by tak o 11 - 12 już być żeby miejsce zająć jakieś dobre i siatke wypożyczyć
gregory Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm?? Jak dla mnie Można by nawet namioty zabrać I tam nocować Wtedy można by się coś napić A jakby był kierowca jakiś to można by nawet gdzieś skoczyć wieczorem Zapomniałem coś dodać zawsze można tam wynająć domek ale cen nie znam Cena nie gra roli [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 20:39_________________________________________________ myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm?? Jak dla mnie Można by nawet namioty zabrać I tam nocować Wtedy można by się coś napić A jakby był kierowca jakiś to można by nawet gdzieś skoczyć wieczorem Zapomniałem coś dodać zawsze można tam wynająć domek ale cen nie znam [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 20:34_________________________________________________ ja też, ja też - jeśli chodzi o sobote ale kończe robotę dopiero o 14 to prosto z roboty ja bym tak myślał co by tak o 11 - 12 już być żeby miejsce zająć jakieś dobre i siatke wypożyczyć Ja myślę, że na 10 byłoby może lepiej. 12 to już połowa dnia za tobą :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja myślę, że na 10 byłoby może lepiej. 12 to już połowa dnia za tobą :gwizdanie: nie chciałem być tak śmiały :good: ok skoro cena nie gra roli: eee ludzie WUJO stawia w sobotę :polew: :polew:
diman Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 siemano myślę że sobota była by odpowiednia na taki wypad na pogorie hmm?? no ja sie pisze jak co dawac znac i smigamy to są takie dopiero wstępne przymiarki jak będziem znać szczegóły to napewno damy znać Ps. weź ponton a jakże nawet z bagaznika go nie wyciagalem
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a jakże nawet z bagaznika go nie wyciagalem cały czas nadmuchany??
diman Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a jakże nawet z bagaznika go nie wyciagalem cały czas nadmuchany?? nooooo a i pany z tym spaniem to bardzo dobry pomysl mozna bedzie sobie cos wypic na spokojnie cza sie zastanowic i zrobic jakies plany
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a jakże nawet z bagaznika go nie wyciagalem cały czas nadmuchany?? nooooo a i pany z tym spaniem to bardzo dobry pomysl mozna bedzie sobie cos wypic na spokojnie cza sie zastanowic i zrobic jakies plany podobno 1 domek i mozna w 12 osob spać w spratańskich waruknach ale zawsze
diman Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a jakże nawet z bagaznika go nie wyciagalem cały czas nadmuchany?? nooooo a i pany z tym spaniem to bardzo dobry pomysl mozna bedzie sobie cos wypic na spokojnie cza sie zastanowic i zrobic jakies plany podobno 1 domek i mozna w 12 osob spać w spratańskich waruknach ale zawsze najebani bedziemy to sie nie zorietujemy ze jest kiepsko w domku
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a jakże nawet z bagaznika go nie wyciagalem cały czas nadmuchany?? nooooo a i pany z tym spaniem to bardzo dobry pomysl mozna bedzie sobie cos wypic na spokojnie cza sie zastanowic i zrobic jakies plany podobno 1 domek i mozna w 12 osob spać w spratańskich waruknach ale zawsze najebani bedziemy to sie nie zorietujemy ze jest kiepsko w domku
gregory Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja jestem za, a nawet przeciw, bo zaś cały weekend utopiony :gwizdanie: To niech się reszta określa. Ja będę.
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Teraz weekend jest cwiarta w Kamieniu....
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Teraz weekend jest cwiarta w Kamieniu.... lepsza 0,7 na pogorii :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Teraz weekend jest cwiarta w Kamieniu.... lepsza 0,7 na pogorii :polew: :polew: Jak dlamnie OK ale ja wale browary i śpie na kocu... przeca ciepło jest...
Pucek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 to udanej zabawy mnie bankowo nie ma lecę
Rekomendowane odpowiedzi