Pucek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja na 100 % ale to nic nadzwyczajnego szkoda
diman Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 siemano no my z krolem jedziemy ratowac mojego egr'a wiec nie wiem czy bedziemy moze pozniej na chwile mam od majka zalatwionego jego starego egr'a i bedziemy reanimowac mojego przelorzymy ten silniczek napedzajacy klapka i zobaczymy czy cos to poradzi a jak nie to aso i 1000 ;(
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 siemano no my z krolem jedziemy ratowac mojego egr'a wiec nie wiem czy bedziemy moze pozniej na chwile mam od majka zalatwionego jego starego egr'a i bedziemy reanimowac mojego przelorzymy ten silniczek napedzajacy klapka i zobaczymy czy cos to poradzi a jak nie to aso i 1000 ;( Hej,wyślij mi na pw swój numer.
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 czyli dzisiaj będzie bardzo mało ludzi :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja na 100 % ale to nic nadzwyczajnego szkoda
egon47 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Moze ja wpadne dzisiaj ;p [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 15:51_________________________________________________ Ja na 100 % ale to nic nadzwyczajnego szkoda ale sie zastanawiam bo jak bedziecie sobie ssac dzisiaj to moze niebede wam przeszkadzal
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Moze ja wpadne dzisiaj ;p [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 15:51_________________________________________________ Ja na 100 % ale to nic nadzwyczajnego szkoda ale sie zastanawiam bo jak bedziecie sobie ssac dzisiaj to moze niebede wam przeszkadzal
Guregoru Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ale sie zastanawiam bo jak bedziecie sobie ssac dzisiaj to moze niebede wam przeszkadzal No co ty wpadaj Pucka trudno jest rozproszyć jak ciągnie
gregory Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Siemka! w ten jakże uplany dzień! siemano z wieczorka no i BLB omowilo posluszenstwa dzieki Krolowi Krolu popsuł rozumie się :gwizdanie: Co do EGR-a, to wywal to piz*actwo w cholere, bo nie jest to potrzebne i każdy kto coś modzi, to to wywala przy okazji
Guregoru Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 bede Masz szczęście [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 17:36_________________________________________________ Co do EGR-a, to wywal to piz*actwo w cholere, bo nie jest to potrzebne i każdy kto coś modzi, to to wywala przy okazji Ucz go jak popsuć BLB
gregory Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Każdy wie, że jest coś takiego jak Audi TT-RS. W polsce jeszcze nie jest dostępne w tej wersji, czyli z silnikiem 5 cylindrowym 2.5L TFSI. Ten nowy motor robi wrażenie. Pojawił się wykres tego autka serii i po chipe: Wykresy auta: Seria / Po samym chipe Powiem tylko tyle 600Nm z dołu i 460Nm przy 6000Rpm Killer po samym programie. Audi jak widać wraca do korzeni budując silnik R5 znów tyle że tym razem TFSI. Parametry robią na prawdę wrażenie. A tutaj już ktoś próbował mocniej przerabiać ten silnik na big turbo: Popatrzcie na kolektor wydechowy, niebieski się robi A ta rura z przodu to wydech
diman Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Co do EGR-a, to wywal to piz*actwo w cholere, bo nie jest to potrzebne i każdy kto coś modzi, to to wywala przy okazji tylko jak zeby wszystko dzialalo i nie wywalalo bledu krolu juz mi temat rozeznaje wiec moze sie tym zajmiemy
krolu Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Co do EGR-a, to wywal to piz*actwo w cholere, bo nie jest to potrzebne i każdy kto coś modzi, to to wywala przy okazji tylko jak zeby wszystko dzialalo i nie wywalalo bledu krolu juz mi temat rozeznaje wiec moze sie tym zajmiemy jest tyle zwolenników co przeciwników zaślepiana EGR-u... na forum oficjalnie największe mózgi mówią NIE temu zabiegowi... ale skoro się wysypał no to nie ma za bardzo wyjścia..
diman Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Co do EGR-a, to wywal to piz*actwo w cholere, bo nie jest to potrzebne i każdy kto coś modzi, to to wywala przy okazji tylko jak zeby wszystko dzialalo i nie wywalalo bledu krolu juz mi temat rozeznaje wiec moze sie tym zajmiemy jest tyle zwolenników co przeciwników zaślepiana EGR-u... na forum oficjalnie największe mózgi mówią NIE temu zabiegowi... ale skoro się wysypał no to nie ma za bardzo wyjścia.. e tam nie ma wyjscie kupie nowy trudno kolega wlasnie mi wyslal pw ze moze zalatwic egr'a z aso po kolezensku
keżor Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Popatrzcie na kolektor wydechowy, niebieski się robi A ta rura z przodu to wydech ja jebe
krolu Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 czemu się to robi niebieskie co to za stop...?
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Popatrzcie na kolektor wydechowy, niebieski się robi A ta rura z przodu to wydech ja jebe ja też ,masakra :shocked: :shocked:
Pucek Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Gregory... popisałeś się wrzucając ten filmik :kox:
Rekomendowane odpowiedzi