Lukasch44 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 witam po piątkowym spocie paru ludzi już udało mi się poznać i dla nich podziękowania za spoko przyjęcie nowicjusza Specjalne dzięki dla tych, którzy pomogli zajrzeć do mojego końputra w aucie i wykasowali conieco. Dzięki również za odpowiedzi na 1000 moich pytań, ale tak jak mówiłem w tydzień forum nie przeczytam . Pozdr i do zobaczenia w piątek
Bulik Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 http://www72.virtuagirl.com/download.php :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 fajna parka ...nietrzeba patrzec na nick zeby wiedziec kto to napisał :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Ale mnie dziś przegrzało na pławkach fajna parka ...nietrzeba patrzec na nick zeby wiedziec kto to napisał :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Ale mnie dziś przegrzało na pławkach fajna parka ...nietrzeba patrzec na nick zeby wiedziec kto to napisał :polew: :polew: :polew: k**wa ale jesteście monotematyczni
Mario22 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Miron znasz te autka :?: Spoko.. ale autka chyba nie są z Knurkowa a raczej na 100% to nie Knurkowianie...
diman Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 diman i co wyrzezbiliscie cos z tych dwóch egrów?? Zobacz ile jest nowch na allegro nawet 2 są ze ślaska :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item1137949513_zawor_egr_audi_a4_a6_2_0_tdi_2_0tdi_nowy_org_vdo.html http://moto.allegro.pl/item1119560692_zawor_egr_audi_a4_a6_2_0_tdi_2_0tdi_nowy_org_vdo.html No chyba że ten kolega ma takie upusty w ASO że kupisz go jeszcze taniej niż tutaj. Jak mi walnał EGR i pompki to mogłem pomażyć żeby cos kupic na allegro taniej a teraz tego jest mase i w lepszych cenach no nic nie wyrezalismy poniewaz u mnie padly zebatki ktore sa odpowiedzialne za otwieranie sie tego zaworu a u ciebie one sa dobre ale nie da sie ich przelorzyc bo jedna jest na stale wspawana i nie wymienna wiec cza wymienic niestety caly egr ;( a te zawory co wkleiles to juz obserwuje na allegro
stanley Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 dzięki za weekendowego spota [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 20:20_________________________________________________jeszcze Monia nam musi cycki pokazać :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 dzięki za weekendowego spota [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 20:20_________________________________________________jeszcze Monia nam musi cycki pokazać :gwizdanie: ej no bylbym zapomnial cycki :kox: no i dzieki stanley za podwozke do domu :notworthy:
stanley Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 dzięki za weekendowego spota [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 20:20_________________________________________________jeszcze Monia nam musi cycki pokazać :gwizdanie: ej no bylbym zapomnial cycki :kox: no i dzieki stanley za podwozke do domu :notworthy: bo cycek Basi niektórzy mieli przyjemność zobaczyć (prawy ) :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Ostatni weekend będzie chyba nie zapomniany, gokarty, potem big butla finki, cytrynówka, 5x pizza, polowanie na jaskółki, krótkie spanie, pogoria, pogoria i jeszcze raz pogoria a na pogorii? gołe cycki, kupa śmiechu i moje super white body nie mam pytań, właśnie wciągam drina, oglądam mecz i wiem że po meczu idę spać bo padam na pysk DZIĘKI ZA WEEKEND
Bulik Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 gokarty, potem big butla finki, cytrynówka, 5x pizza, polowanie na jaskółki, krótkie spanie, pogoria, pogoria i jeszcze raz pogoria a na pogorii? gołe cycki, kupa śmiechu i moje super white body :shocked: :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi