Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi::naughty:
Opublikowano

ja bym grilla zjadl fajna pogoda ma byc :decayed:

Opublikowano

:hi::naughty:

No co :decayed:

ja bym grilla zjadl fajna pogoda ma byc :decayed:

Jasne :polew:

Opublikowano

:hi:

Będziesz dzisiaj :baseball:

:decayed:

jeszcze nie wiem

Opublikowano

:hi:

Będziesz dzisiaj :baseball:

:decayed:

jeszcze nie wiem

Dawno Cię nie było :kox:

Opublikowano

jaasneeeeeee

Opublikowano

jaasneeeeeee

:decayed:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:20_________________________________________________Dostałeś moje PW :?:

Opublikowano

tak[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:22_________________________________________________i nie pamiętam żeby Hugo coś miał na zlocie

Opublikowano

tak[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:22_________________________________________________i nie pamiętam żeby Hugo coś miał na zlocie

A coś w ogóle pamiętasz ze zlotu :decayed:

Opublikowano

tak - że tam byłem i byłem zmuszony wyjechać ostatni ze względu na %%%%%%%

Opublikowano

tak - że tam byłem i byłem zmuszony wyjechać ostatni ze względu na %%%%%%%

:polew: :polew: A myślałem że to Tomeks wyjeżdżał ostatni :polew:

Opublikowano

no właśnie z nim jako ostatnim siedziałem na ławce, piłem kawe i czekałem na 0,00 :decayed:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:33_________________________________________________potem musiałem gonić Dimana i Keżora :)[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:33_________________________________________________a zjebany byłem do środy :decayed:

Opublikowano

no właśnie z nim jako ostatnim siedziałem na ławce, piłem kawe i czekałem na 0,00 :decayed:

:polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:34_________________________________________________

a zjebany byłem do środy :decayed:

Hehe spoko :decayed:

Opublikowano

no właśnie z nim jako ostatnim siedziałem na ławce, piłem kawe i czekałem na 0,00 :decayed:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:33_________________________________________________potem musiałem gonić Dimana i Keżora :)[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:33_________________________________________________a zjebany byłem do środy :decayed:

taaa opowieści z krypty :gwizdanie:

Opublikowano

nie jechałeś to się nie odzywaj :tongue4:

ale mam dobrą wiadomość jeżeli chodzi o nasze miejsce zlotów Zimowych ( Bukowine ).

W ośrodku wypoczynkowym Stasinda oddano do użytku basen :naughty:

więc zlot zimowy szykuje się na mega wypasie

Opublikowano

ale mam dobrą wiadomość jeżeli chodzi o nasze miejsce zlotów Zimowych ( Bukowine ).

:oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 09:46_________________________________________________Dobra spadam na Żwirki :)

Do zobaczenia na spocie :hi:

Opublikowano

nie jechałeś to się nie odzywaj :tongue4:

nie chce mi się wierzyć że Ty tak zapiłeś :gwizdanie:

aaa o Bukowinie wiem, bo ojciec mi mówił że basen już kończyli wtedy jak mieliśmy zimowy :decayed:

Opublikowano

Pucek - nie chodzi o to że mega zapiłem - jak zwykle piłem spokojnie w dodatku w sobotę pijąc tylko piwko, czyściocha była w piątek.Ale jak widać zakończenie piwkowania o 3.30 było mało rozsądne skoro w niedziele o 11.00 chciało się wyjechac :decayed: .

Po śniadaniu o 10.00 alkomat pokazał mi 0,8 po kolejnych 2 godzinach pokazał 0,00 więc 12.15 w auto i ogień :)

Może za pierwszym razem alkomat coś tam przekłamał bo dmuchałem po osobach które miały 3.2 :decayed: ale wolałem nie ryzykować - tymbardziej że super to ja się nie czułem :decayed: