krolu Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 pytanko od taty dimana: gdzie mozna zregenerowac ompe paliwa do opla zafiry 2.o diesel? gdyby to bylo tez do mnie pytanie to podalbym ci namiar z Rybnika a wie ktoś może gdzie dostane osłony gumowe do maglownicy bo mi sie wysrały i płyn ze wspomagania mi ucieka oslony ci nie pomoga A-RKU to jest pytanie od dimana skierowane do wszystkich .. źle przeczytałeś :gwizdanie:
gregory Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 eee ogry , jedzcie na nastepny zlot bo nie było z kim pić Siema, Siema Ja do Bukowiny na pewno jadę teraz I postaram się zostać do końca, aż ostatni polegnie
Lukasch44 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 dzięki za spota pizza-fans-a4-gliwice :>
A-rek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 pytanko od taty dimana: gdzie mozna zregenerowac ompe paliwa do opla zafiry 2.o diesel? gdyby to bylo tez do mnie pytanie to podalbym ci namiar z Rybnika a wie ktoś może gdzie dostane osłony gumowe do maglownicy bo mi sie wysrały i płyn ze wspomagania mi ucieka oslony ci nie pomoga A-RKU to jest pytanie od dimana skierowane do wszystkich .. źle przeczytałeś :gwizdanie: ano tak odpowiedz dla taty Dimana: w Rybniku na ul.Powstancow Slaskich
Mario22 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 dzięki za spota pizza-fans-a4-gliwice :> I po powrocie... już w domku... było.. teraz pssyyt zimny żywiec....
miron78 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 eee ogry , jedzcie na nastepny zlot bo nie było z kim pić Ty na następnym zlocie nie pij tylko żonki pilnuj. Wypiłeś za dużo, niechcący wygadałeś w jakim pokoju jestem i do samej 4.30 w sobotę wyjść nie mogła.Tłumaczyłem jej że nie, że nic z tego, że my kumplami jesteśmy a ona swoje i tyle. Już tyle dni po zlocie a ona mnie sms-ami zawala że już do zimowego nie może się doczekać - tylko jeszcze nie wiem czy pojedzie sama czy z Tobą
Guregoru Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Dzieki za spota A najlepszy byl grill
Pucek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 po spocie, dzięki tym którzy byli, a największe dzięki dla tych którzy obiecali że będą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Najniższe auto zlotu Gliwickiego 10/09/2010 :gwizdanie: P.S. Sorki za jakość fotek ale to tylko telefon.... Gregory....
miron78 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 A co do zimowego to teraz połowa kozaczy bo blisko - a jak troche dalej trzeba jechać to większość głowa w piasek - minczaki :>
Pucek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 A co do zimowego to teraz połowa kozaczy bo blisko - a jak troche dalej trzeba jechać to większość głowa w piasek - minczaki :> jak by nie brak kasy to bym jechał i nawet swoim
miron78 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 A co do zimowego to teraz połowa kozaczy bo blisko - a jak troche dalej trzeba jechać to większość głowa w piasek - minczaki :> jak by nie brak kasy to bym jechał i nawet swoim to jest jedyne uczciwe wyjaśnienie i męskie postawienie sprawy - przynajmniej bez bajery i ściemy
Pucek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a po co mam kombinować i ściemniać :gwizdanie: nie ma kasy to nie jadę, chyba nie pójdę po pożyczkę żeby jechać na 3 dni i przepić pożyczoną kasę Tyyy jak się nazywa ten sklep z sprzętem zimowym z wisły?
Mario22 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a po co mam kombinować i ściemniać :gwizdanie: nie ma kasy to nie jadę, chyba nie pójdę po pożyczkę żeby jechać na 3 dni i przepić pożyczoną kasę Tyyy jak się nazywa ten sklep z sprzętem zimowym z wisły? Polysport wisła http://sklep.polysport.pl/index.php?k258,snowboard
Miszka82 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 dzięki chłopaki za spocika było miło i przyjemnie choć lipa, że bez grilla
Mario22 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 http://picasaweb.google.com/100998428604636548236/SummerCarsParty4092010?authkey=Gv1sRgCNqrkoPthuq_Kg&feat=directlink Album fotek z Summer Cars Party... dla tych zacofanych bedących w tym czasie na salonach ogólnopolskich...
krolu Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Pucek - nie dałem rady... jutro się spotkam z dimanem to mu przekażę to sobie na knurowie odbierzesz
Rekomendowane odpowiedzi