Mario22 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 MARIO z MIRONEM lubili lego ale już chyba wyrośli z tego :gwizdanie: Miron może tak Spoko Bish nie tylko Miron... ja też juz to mam za sobą...
Mario22 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 siema hooooooooopaki A ty kogo żeś przyprowadził na forum???
bish - kopt Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 siema hooooooooopaki A ty kogo żeś przyprowadził na forum??? partnera
Mario22 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 siema hooooooooopaki A ty kogo żeś przyprowadził na forum??? partnera To pewnie jego przyjaciel który z nim zawsze wszedzie chodzi na jego ramieniu... jak mialem 4 latka to tez mialem takiego wirtualnego ziomala :polew:
bish - kopt Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Bulik jaką ma ksywe twój kolega? też chcemy go poznać?
Bulik Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ... jak mialem 4 latka to tez mialem takiego wirtualnego ziomala :polew: k*twa autka z rajchu zrozumie ale takie zchizy ? i jeszcze powiedz ze miałes metalowe zabawki przykręcane do sufitu a do zabawy dostawałeś magnes
Mario22 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ... jak mialem 4 latka to tez mialem takiego wirtualnego ziomala :polew: k*twa autka z rajchu zrozumie ale takie zchizy ? i jeszcze powiedz ze miałes metalowe zabawki przykręcane do sufitu a do zabawy dostawałeś magnes Nie tego nie miałem ale widze że ty tak .... :polew:
czester Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 siema ale spamu narobiliście Z rana
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 że niby dzisiaj spot? chyba jak wyciągnę zimową kurtkę
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 że niby dzisiaj spot? chyba jak wyciągnę zimową kurtkę No to k**wa wciągnij tą kurtkę
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 że niby dzisiaj spot? chyba jak wyciągnę zimową kurtkę No to ku***a wciągnij tą kurtkę nie przyjadę, pier**lę :gwizdanie: nie mam zamiaru być chory
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 że niby dzisiaj spot? chyba jak wyciągnę zimową kurtkę No to ku***a wciągnij tą kurtkę nie przyjadę, pier***ę :gwizdanie: nie mam zamiaru być chory No a ja co kurde z chrypą wstałem Pucek nie pindol tylko ubierz się ciepło i wpadaj bo wp***dol A ty dzisiaj jakieś badania miałeś mieć
Lukasch44 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 powitać wszystkich w zimowy poranek
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 powitać wszystkich w zimowy poranek Jaki zimowy, jest 9 na plusie
Rekomendowane odpowiedzi