Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 witam, sa jeszcze te spoty czy juz nie ma? bo chcialem dzis wpasc Nie ma Guru, ale Ci pojechali w miękkich pytkach :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 witam, sa jeszcze te spoty czy juz nie ma? bo chcialem dzis wpasc Witamy nowego Kolegę witam mam nadzieje ze poznam nowych ciekawych ludzi i odnajdziemy wspolne pasje - d*py i imprezy ZAPRASZAMY
miron78 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 witam, sa jeszcze te spoty czy juz nie ma? bo chcialem dzis wpasc Witamy nowego Kolegę witam mam nadzieje ze poznam nowych ciekawych ludzi i odnajdziemy wspolne pasje - d*py i imprezy SPADAJ - ZLOTY ZLIKWIDOWANE
moskal Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Guru, ale Ci pojechali w miękkich pytkach :polew: :polew: :polew: :polew: oj tam oj tam
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Guru, ale Ci pojechali w miękkich pytkach :polew: :polew: :polew: :polew: oj tam oj tam O przyszedł popisać z tymi lepszymi
moskal Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Guru, ale Ci pojechali w miękkich pytkach :polew: :polew: :polew: :polew: oj tam oj tam O przyszedł popisać z tymi lepszymi
dawcav6 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 może wpadne dziś na spota myślałem że zobacze MIRONA auto jak jest wyśmigane a tu czytam że lipa MIRON wpadnij chociaż na chwilke oczywiście nie zapomnij furmanki umyć
miron78 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 jak się uda to wpadnę na 30 min - bo na 19.00 jadę do klienta
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Guru, ale Ci pojechali w miękkich pytkach :polew: :polew: :polew: :polew: oj tam oj tam O przyszedł popisać z tymi lepszymi
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobra, na poważnie chyba mnie nie będzie, mój pies ubrudził mi kurtkę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobra, na poważnie chyba mnie nie będzie, mój pies ubrudził mi kurtkę :gwizdanie: Jak chcesz kłamać to przynajmniej wymyśl coś konstruktywnego
moskal Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobra, na poważnie chyba mnie nie będzie, mój pies ubrudził mi kurtkę :gwizdanie: nasrał , zeżarł czy obrzygał ????
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobra, na poważnie chyba mnie nie będzie, mój pies ubrudził mi kurtkę :gwizdanie: Jak chcesz kłamać to przynajmniej wymyśl coś konstruktywnego byłem z nim u weterynarza i musiałem go trzymać na rękach bo chciał zjeść mniejszego psa
krolu Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobra, na poważnie chyba mnie nie będzie, mój pies ubrudził mi kurtkę :gwizdanie: nasrał , zeżarł czy obrzygał ???? :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 16:40_________________________________________________ witam, sa jeszcze te spoty czy juz nie ma? bo chcialem dzis wpasc Witamy nowego Kolegę witam mam nadzieje ze poznam nowych ciekawych ludzi i odnajdziemy wspolne pasje - d*py i imprezy SPADAJ - ZLOTY ZLIKWIDOWANE jak dobrze, bo mi się tak jechać nie chciało, myślę sobie pojadę w końcu ale problem się sam rozwiązał
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobra, na poważnie chyba mnie nie będzie, mój pies ubrudził mi kurtkę :gwizdanie: nasrał , zeżarł czy obrzygał ???? Widać że wiesz w czy rzecz [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 16:49_________________________________________________ witam, sa jeszcze te spoty czy juz nie ma? bo chcialem dzis wpasc Witamy nowego Kolegę witam mam nadzieje ze poznam nowych ciekawych ludzi i odnajdziemy wspolne pasje - d*py i imprezy SPADAJ - ZLOTY ZLIKWIDOWANE jak dobrze, bo mi się tak jechać nie chciało, myślę sobie pojadę w końcu ale problem się sam rozwiązał No widzisz [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 16:50_________________________________________________ dobra, na poważnie chyba mnie nie będzie, mój pies ubrudził mi kurtkę :gwizdanie: Jak chcesz kłamać to przynajmniej wymyśl coś konstruktywnego byłem z nim u weterynarza i musiałem go trzymać na rękach bo chciał zjeść mniejszego psa Tak; tak jak byś poszedł sobie a nie próbował rżnąć psa to nic by Ci nie zrobił
mech15 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 ku*wa, więcej różowych niż normalnych użytkowiników- nie da się tego czytać :sick3: :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 ku*wa, więcej różowych niż normalnych użytkowiników- nie da się tego czytać :sick3: :decayed: :decayed: aż razi po oczach
mech15 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 słyszałem że zima już w polsce??[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:15_________________________________________________przyczajony Krolu, ukryty smok :decayed:
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 nie pojechałem, przytargałem do domu coś z auta i grzebie :gwizdanie:
seves Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 udanego spota tam Chlopaki nie pojechałem, przytargałem do domu coś z auta i grzebie :gwizdanie: Pucek co tam grzebiesz?
Rekomendowane odpowiedzi