MAJKI Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ale jazda a miałem zaproszenie tam pojechać - ale bym miał niespodzianke Nawet j**ana ma tą samą kurtke widzę dalej ich wszędzie pełno - jak tak sobie teraz myślę............................ że jestem od 5 lat na forum i troche już na nim i dla niego zrobiłem, to jakby tak wszystko sobie podsumować to najlepsze co mi się udało na tym forum zrobić to wy***ać Rudi Hehe Miron bys pojechał poszaleć na wyrazowie i wpier...l murowany i nie wiadomo jakby b7 wygladało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam w/po pracy Dobrze że Krolu nie pojechał bo tam przecież nie ma kamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Miron będziesz w piątek na spocie ? i panowie w razie nie pogody gdzie sie spotykacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Miron będziesz w piątek na spocie ? i panowie w razie nie pogody gdzie sie spotykacie? blancik jak bedzie hujnia to pod forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Miron będziesz w piątek na spocie ? i panowie w razie nie pogody gdzie sie spotykacie? blancik jak bedzie hujnia to pod forum 0k luZ ,a nie wiesz czasem czy Miron będzie bo mam sprawę z nim do obgadania przy okazji tzn nie ja mój kuzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Miron będziesz w piątek na spocie ? i panowie w razie nie pogody gdzie sie spotykacie? blancik jak bedzie hujnia to pod forum 0k luZ ,a nie wiesz czasem czy Miron będzie bo mam sprawę z nim do obgadania przy okazji tzn nie ja mój kuzyn a cholera wie ten to załatwia zawsze 50 spraw na godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Miron będziesz w piątek na spocie ? i panowie w razie nie pogody gdzie sie spotykacie? blancik jak bedzie hujnia to pod forum 0k luZ ,a nie wiesz czasem czy Miron będzie bo mam sprawę z nim do obgadania przy okazji tzn nie ja mój kuzyn a cholera wie ten to załatwia zawsze 50 spraw na godz. Miron będziesz w piątek na spocie ? i panowie w razie nie pogody gdzie sie spotykacie? na chwilę obecną wiem, że mam nie być ale u mnie się szybko wszystko zmienia - zadzwoń w piątek o 16.00 to już będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 rana wujostwo [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 07:14_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 siema zgredy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 i moj beret doloze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chlopaki nie wiem czy sie jakos specjalnie szykujecie na przyjecie eqipy z rybnika :gwizdanie: ale bedzie nas sporo w piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chlopaki nie wiem czy sie jakos specjalnie szykujecie na przyjecie eqipy z rybnika :gwizdanie: ale bedzie nas sporo w piatek jasne że tak - w związku z Waszym przyjazdem nastąpiło dużo zmian. Jedna z nich to taka że zlot zacznie się o 18.00 i trawł będzie do 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chlopaki nie wiem czy sie jakos specjalnie szykujecie na przyjecie eqipy z rybnika :gwizdanie: ale bedzie nas sporo w piatek jasne że tak - w związku z Waszym przyjazdem nastąpiło dużo zmian. Jedna z nich to taka że zlot zacznie się o 18.00 i trawł będzie do 18.30 A mi się coś tam o uszy obiło że przekroczyli setną stronę i ktoś tam miał stawiać browara na spocie a że nasz spot jest wcześniej to mamy rozumieć że ten browar u nas będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chlopaki nie wiem czy sie jakos specjalnie szykujecie na przyjecie eqipy z rybnika :gwizdanie: ale bedzie nas sporo w piatek jasne że tak - w związku z Waszym przyjazdem nastąpiło dużo zmian. Jedna z nich to taka że zlot zacznie się o 18.00 i trawł będzie do 18.30 :polew: :polew: dobre i pewnie miejsce zmienione.. spotykamy sie kolo pochu ? :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 09:30_________________________________________________ Chlopaki nie wiem czy sie jakos specjalnie szykujecie na przyjecie eqipy z rybnika :gwizdanie: ale bedzie nas sporo w piatek jasne że tak - w związku z Waszym przyjazdem nastąpiło dużo zmian. Jedna z nich to taka że zlot zacznie się o 18.00 i trawł będzie do 18.30 A mi się coś tam o uszy obiło że przekroczyli setną stronę i ktoś tam miał stawiać browara na spocie a że nasz spot jest wcześniej to mamy rozumieć że ten browar u nas będzie tez cos o tej setnej str slyszalem ale slyszalem ze wpadniecie w niedziele to uczcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi