Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :>
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 a tam ja bym sprobowal.. gra warta swieczki
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> będzie okazja żeby się z nami napił
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> no cza by go sprawdzic na jakies malej imprezce
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git nie ma bata żebyście dali rade - nie te lata
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git no przeciez za free sie nie wkreci na picie ,co z tego ze usiebie :polew:
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 chyba że użyjecie jakiegoś podstępu
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> będzie okazja żeby się z nami napił noo jest okazja sprawdzić ile może postawić
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git no przeciez za free sie nie wkreci na picie ,co z tego ze usiebie :polew:
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git nie ma bata żebym dal rade - nie te lata mozesz pisac po pół poasta
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git nie ma bata żebyście dali rade - nie te lata nie no lata napewno nie te same ale tu ekipa sie wykruszyla lekko
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> będzie okazja żeby się z nami napił noo jest okazja sprawdzić ile może postawić
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git nie ma bata żebyście dali rade - nie te lata nie no lata napewno nie te same ale tu ekipa sie wykruszyla lekko ale brednie daaaaaamy raaaaade [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:08_________________________________________________ seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi jak przyprowadzisz 2 fajne d*py, to czuj się zaproszony
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> będzie okazja żeby się z nami napił seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> no cza by go sprawdzic na jakies malej imprezce
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi e tam bedziesz sie pytal wbijesz sie i bedziesz
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi e tam bedziesz sie pytal wbijesz sie i bedziesz na krzywy ryj, tak jak Miron do Dimana
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi ten który nabije najwiecej postów ma zapewniny transport na miejsce rzezni i gwarantowany wywóz zwłok do domu
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi ten który nabije najwiecej postów ma zapewniny transport na miejsce rzezni i gwarantowany wywóz zwłok do domu czyli że robisz za kierowcę? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi