diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pucek nie ma szans ona ma meza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spadneeełem ze stołka nie dotknął bym jej 2 metrowym patykiem na zdalne sterowanie ale ty jestes niekulturalny :bicz3:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 chopy Cześć Pitek [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:31_________________________________________________ pucek nie ma szans ona ma meza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spadneeełem ze stołka nie dotknął bym jej 2 metrowym patykiem na zdalne sterowanie ale ty jestes niekulturalny :bicz3: no nie mam kultuly
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 chopy dobry doczytales sie wkoncu :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 poscie sobie na meczyk lecha na TV4 nawet dobrze graja na 2ce leca barwy szczescia :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Wystarczy zaproponować imprezę za nabijanie postów i od razu jakie ożywienie
piterra Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 qrFa jak mi się jutro uda to wpadnę na spota a wszystko zależy co ten leber Mario w robocie zrobi
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 qrFa jak mi się jutro uda to wpadnę na spota a wszystko zależy co ten leber Mario w robocie zrobi nastepne zdjecie blooooooooooooooooond lalo
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 poscie sobie na meczyk lecha na TV4 nawet dobrze graja na 2ce leca barwy szczescia :polew: :polew: no to wpadaj do mnie u mnie idzie meczyk i piwko i to wlasnie leszek
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Wystarczy zaproponować imprezę za nabijanie postów i od razu jakie ożywienie a Ty ssij
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony nie ma stron, nie zapraszaj :> to już nie odemnie zależy :gwizdanie: ale w sumie, zaprosiłeś, więc nie potrzeba nam 4000 :gwizdanie: :oklaski: :oklaski: :oklaski: sorry Synki musialem na chwile spadnac ale juz jestem
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 qrFa jak mi się jutro uda to wpadnę na spota a wszystko zależy co ten leber Mario w robocie zrobi robisz z tym nierobem?
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Wystarczy zaproponować imprezę za nabijanie postów i od razu jakie ożywienie a Ty ssij No zaraz się przyssę do kasztelanka
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 no czyli jestesmy umowieni u mirona w przyszly piatek zaprosil wiec nie ma co sie napinac i tak to juz nic nie zmieni
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 no czyli jestesmy umowieni u mirona w przyszly piatek zaprosil wiec nie ma co sie napinac i tak to juz nic nie zmieni łoooookii
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 qrFa jak mi się jutro uda to wpadnę na spota a wszystko zależy co ten leber Mario w robocie zrobi robisz z tym nierobem? mo chyba razem robia jak fotki sobie czaskaja [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:41_________________________________________________ no czyli jestesmy umowieni u mirona w przyszly piatek zaprosil wiec nie ma co sie napinac i tak to juz nic nie zmieni łoooookii :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 qrFa jak mi się jutro uda to wpadnę na spota a wszystko zależy co ten leber Mario w robocie zrobi robisz z tym nierobem? mo chyba razem robia jak fotki sobie czaskaja myślałem że to nowa zabawa Maria
piterra Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 qrFa jak mi się jutro uda to wpadnę na spota a wszystko zależy co ten leber Mario w robocie zrobi robisz z tym nierobem? nioooo
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 2:1 dla lecha [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________kurwa 3:1
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 2:1 dla lecha [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________ku***a 3:1 :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi