diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 bo jestem młody im mlodszy tym lepszy wiecej cierpliwosci dla cieciaka :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 bo jestem młody im mlodszy tym lepszy wiecej cierpliwosci dla cieciaka :gwizdanie: nieźle mnie chcesz ud***ć jak bym miał z kim, to może i bym zrobił
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 bo jestem młody im mlodszy tym lepszy wiecej cierpliwosci dla cieciaka :gwizdanie: nieźle mnie chcesz ud***ć jak bym miał z kim, to może i bym zrobił no to sie bardziej staraj
czester Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ktos w koncu bedzie musial przejac po nas siedzenie na forum :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ktos w koncu bedzie musial przejac po nas siedzenie na forum :gwizdanie: jakos nowi nie chca pisac na forum
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ktos w koncu bedzie musial przejac po nas siedzenie na forum :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ktos w koncu bedzie musial przejac po nas siedzenie na forum :gwizdanie: a tak wogule wypisujesz sie z forum ze zastepstwa szukasz
czester Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie, mowie o waszych nowych potomkach
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie, mowie o waszych nowych potomkach A już myślałem... :gwizdanie:
czester Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie, mowie o waszych nowych potomkach A już myślałem... :gwizdanie: Nie, mowie o waszych nowych potomkach A już myślałem... :gwizdanie: Co chcialbys ? :gwizdanie: moze w koncu bys palenie rzucil
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie, mowie o waszych nowych potomkach A już myślałem... :gwizdanie: Co chcialbys ? :gwizdanie: moze w koncu bys palenie rzucil
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie, mowie o waszych nowych potomkach a to jeszcze mamy troche czasu
egon47 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :hi:niema to jak sie nadupic na poczatku tygodnia
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Pucek - gdzie Ty wyczytałeś że mam urodziny w kwietniu ? Fajnie że wypaliłem z pomysłem koryta na piątek - wypaliłem z pomysłem bo na 100% miałem mieć wolne Właśnie dzisiaj wjeb..li nam w robocie szkolenie na 20.00 w SK :wallbash: :wallbash: Smacznego wszystkim......................................h...j mnie strzela :wallbash: ;( ;(
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Pucek - gdzie Ty wyczytałeś że mam urodziny w kwietniu ? Fajnie że wypaliłem z pomysłem koryta na piątek - wypaliłem z pomysłem bo na 100% miałem mieć wolne Właśnie dzisiaj wjeb..li nam w robocie szkolenie na 20.00 w SK :wallbash: :wallbash: Smacznego wszystkim......................................h...j mnie strzela :wallbash: ;( ;( heheheh lipa ja chyba też cały weekend w robocie
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Fajnie że wypaliłem z pomysłem koryta na piątek - wypaliłem z pomysłem bo na 100% miałem mieć wolne Właśnie dzisiaj wjeb..li nam w robocie szkolenie na 20.00 w SK :wallbash: :wallbash: Smacznego wszystkim......................................h...j mnie strzela :wallbash: ;( ;( To ja se tu specjalnie wolne załatwiam a tu d*pa...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 pojedziesz na kebaba zresztą ja też będę więc z chęcią opierdole takiego jak ostatnio
Rekomendowane odpowiedzi