Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie seves teraz grubo z modami pojedzie :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Baze ma dobra :kox:

Opublikowano

dokladnie sam program i 270KM sie zrobi przy dobrej serii :kox:

Opublikowano

no to jest zwykly BGB 2.0TFSI :tongue4:

hmm no bo chyba sie tego T w opisie nie wybiera :mysli:

zobaczymy.. na razie musi ruszyc trzeba spalona cewke wymienic, potem zajac sie cisnieniem paliwa - Gregory mi go sprawdzal i cisnienie bylo troche za niskie wiec trzebaby to zrobic.. a potem jak sie do 200 przyzwyczaje to pewnie pojdzie program :kox: :kox: :kox:

tylko wiecie to jest oska :rolleyes: to za bardzo z modami nie polecimy.. ale to sie najwyzej quattro doreza :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 11:17_________________________________________________

no ja mam nadzieje :kox: moze nie 270 ale 250 chociaz :P

Opublikowano

:hi:

i do wieczora

Opublikowano
  • Autor

no toś dowalił :kox:

240 - 250 się z tego robi - fajny silniczek, fajnie śmiga, tutaj będzie to po przez brak Q tymbardziej odczuwalne :naughty:

tak więc zapitalać będzie nieziemsko napewno - jedyna wada że te starsze generacje 2.0T swoje potrafią wypić[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:47_________________________________________________ale jak na tą kase napewno fajnie będzie zapitalać[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:48_________________________________________________Seves, zerknij w papiery ile Ci to waży.

Ostatnio jak śmigałeś moim byłeś mega zaskoczony że tak to zapitala - możesz mi wierzyć że ten Twój po sofcie + brak Q + mniejsza masa będzie bardzo porównywalnie śmigał :naughty:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:50_________________________________________________sprawdzimy fury jak następnym razem będziemy wracać z SK :)

Opublikowano

:hi:

Ja pier**le umieram :sick3:

Opublikowano

no toś dowalił :kox:

240 - 250 się z tego robi - fajny silniczek, fajnie śmiga, tutaj będzie to po przez brak Q tymbardziej odczuwalne :naughty:

tak więc zapitalać będzie nieziemsko napewno - jedyna wada że te starsze generacje 2.0T swoje potrafią wypić[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:47_________________________________________________ale jak na tą kase napewno fajnie będzie zapitalać[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:48_________________________________________________Seves, zerknij w papiery ile Ci to waży.

wazy ponad 1600kg jakies 1630 chyba jak sie nie myle wiec wcale nie malo :wink4: ale Twoj moze pod 1800kg miec co?

Ostatnio jak śmigałeś moim byłeś mega zaskoczony że tak to zapitala - możesz mi wierzyć że ten Twój po sofcie + brak Q + mniejsza masa będzie bardzo porównywalnie śmigał :naughty:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:50_________________________________________________sprawdzimy fury jak następnym razem będziemy wracać z SK :)

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

no juz sie nie moge doczekac :P

mam nadz ze mi nie odjedziesz tak latwo jak ostatnio na tej niemieckiej autostradzie :gwizdanie: 220-225 i z Puckiem na pokladzie nie chciala mi wiecej pokazac a pojechales mi ladnie :hi: hehe

Opublikowano
  • Autor

seves - moja 1790kg bez kierowcy

zobaczysz że Twój teraz pojedzie bardzo ale to bardzo porównywalnie do mojego - jestem w stanie nawet powiedzieć że równo z moim :naughty:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 13:54_________________________________________________Seves - przeliczając ile koni przypada na 100kg auta to wychodzi na to że powinny jechać mega podobnie.

Twoim plusem jest brak Q

Moim plusem jest ilość niutonów

mega ciekawe porównanie na drodze może z tego wyjść - już się nie mogę doczekać kiedy furę zrobisz na tip top i zrobisz programik - a możesz mi wierzyć dużo on daje w Twoim wypadku :wink4:

Opublikowano

seves - moja 1790kg bez kierowcy

zobaczysz że Twój teraz pojedzie bardzo ale to bardzo porównywalnie do mojego - jestem w stanie nawet powiedzieć że równo z moim :naughty:

Miron :cool1: no powiem Ci ze ciezko mi sobie to wyobrazic tym bardziej ze wiem jak Twoja sie zbiera :naughty:

ale jakby chociaz tak "prawie" tak jechala to byloby mega :kox: :kox: :kox:

w sumie... jakby nie bylo.. po to ja kupilem :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

mozesz byc jej ojcem chrzestnym :polew: hehe bo w sumie to wszystko przez Ciebie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mozesz byc jej ojcem chrzestnym :polew: hehe bo w sumie to wszystko przez Ciebie

:decayed: :decayed:

nie Ty pierwszy :decayed:

żałował nie będziesz - silniczek i wersję masz :good:

jak coś to program też Ci się załatwi u najlepszych - ale najszybciej możemy jechać na program w poniedziałek - prędzej nie da rady :kox:

Opublikowano

Miron sprawdzilem, wg papierow 1654 kilo :wink4:

Opublikowano
  • Autor

obiecałem Dorocie...................za kilka lat :)

http://moto.allegro.pl/opel-corsa-opc-rs-f1-sport-cooper-s-st-rc-i1311398862.html[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 14:07_________________________________________________silnik, wygląd zew. i fotele :kox:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/opel-corsa-opc-rs-f1-sport-cooper-s-st-rc-i1311398862.html[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 14:07_________________________________________________silnik, wygląd zew. i fotele :kox:

Ople OPC to gówno :thumbdown: nie trzyma się w zakrętach w ogóle :thumbdown: miałem okazję testować Vectrę i astrę OPC jak robiłem w Oplu i dno totalne :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

czarna już nie robi takiej roboty

http://moto.allegro.pl/corsa-d-opc-1-6turbo-czarna-full-192km-jedyna-taka-i1306407510.html[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 14:10_________________________________________________

Ople OPC to gówno :thumbdown: nie trzyma się w zakrętach w ogóle :thumbdown: miałem okazję testować Vectrę i astrę OPC jak robiłem w Oplu i dno totalne :thumbdown:

i tak kupię :kox:

do trzymania w zakrętch mam B7

a to ma być miejskie + z dobrymi parametrami na autostrady :)

Opublikowano

No na prostych robotę robi to prawda :kox:

Ciekawa ta czarna OPC :mysli: z tego co wiem OPC wychodziło tylko w kolorze niebieskim + wypuszczona limitowana edycja chyba 100 sztuk białych no chyba że teraz tłuką też czarne

Opublikowano

:kox:

dokladnie opc piekne sa.. kolor wyglad silnik.. no i te fotele :radocha:

Miron obiecales Dorocie a pytales ja czy chce ? :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Miron obiecales Dorocie a pytales ja czy chce ?

w sumie nie - ale jak się hajtaliśmy to też mnie nie pytała czy chcę :decayed:

więc w sprawach motoryzacji ja decyduję

Opublikowano

mozesz byc jej ojcem chrzestnym :polew: hehe bo w sumie to wszystko przez Ciebie

:decayed: :decayed:

nie Ty pierwszy :decayed:

żałował nie będziesz - silniczek i wersję masz :good:

jak coś to program też Ci się załatwi u najlepszych - ale najszybciej możemy jechać na program w poniedziałek - prędzej nie da rady :kox:

Miron 3mam za slowo :naughty:

ale zeby tak od razu w poniedzialek :polew: :polew: :polew::cool1:

myslalem ze sie jeszcze ta seria bede chwile sie cieszyl hahaha

a z drugiej strony :mysli::kox: :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.