A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew: mamuśka juz zajeta jest od środka :gwizdanie: :polew: SI maaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dlaczego w tym momencie wspominasz SIemiaaaaaaaaaaan'a
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew: mamuśka juz zajeta jest od środka :gwizdanie: :polew: No własnie... nie ma strachu jakby się ulało... :polew: [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 19:25_________________________________________________ nie zgadzam się z opiniami że Rybnik to śmierdząca wiocha itd. A-rek to dotyczyło tylko tej części gdzie mieszka Pucek... :polew:
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 ] dlaczego w tym momencie wspominasz SIemiaaaaaaaaaaan'a dooooooooooooooooooobre Rybniczaninie
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew: mamuśka juz zajeta jest od środka :gwizdanie: :polew: No własnie... nie ma strachu jakby się ulało... :polew: [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 19:25_________________________________________________ nie zgadzam się z opiniami że Rybnik to śmierdząca wiocha itd. A-rek to dotyczyło tylko tej części gdzie mieszka Pucek... :polew: ty sie lepiej dowiedz co z tym moim kurde telefonem
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew: mamuśka juz zajeta jest od środka :gwizdanie: :polew: No własnie... nie ma strachu jakby się ulało... :polew: [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 19:25_________________________________________________ nie zgadzam się z opiniami że Rybnik to śmierdząca wiocha itd. A-rek to dotyczyło tylko tej części gdzie mieszka Pucek... :polew: ty sie lepiej dowiedz co z tym moim kurde telefonem Wysłalem Ci PW... dzwoniłes do niego.... ???? Ja naprawde nie mam głowy teraz do tego bo jestem świeżo po zmianie pracy i jest OGIEŃ... ale dźwoń tak jak Ci pisalem w PW...
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Mario, ciulu masz szczęście że się najebałem
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Mario, ciulu masz szczęście że się najebałem hahahahhaha :polew: no wlasnie :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 no i wrocilem od szwgra spontan :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 no i wrocilem od szwgra spontan :gwizdanie: niby po lekku
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 no i wrocilem od szwgra spontan :gwizdanie: niby po lekku no a wyszlo jak zawsze
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 ja sie zbieram Panowie no to spij dobrze narka
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 hehe zajs strona kapeluszy na pozegnanie :polew: a tymczasem ja witam z rana
Rekomendowane odpowiedzi