krolu Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Siemanto czyli ma się rozumieć miejscówka już spalona hihihi dokladnie co ty gadasz - Kedzior ja ugasił w porę :kox: raczej stasiu :gwizdanie: nie było mnie, mogę się mylic
diman Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Siemanto czyli ma się rozumieć miejscówka już spalona hihihi dokladnie co ty gadasz - Kedzior ja ugasił w porę :kox: raczej stasiu :gwizdanie: nie było mnie, mogę się mylic tez z opowiadan slyszalem
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Panowie, kto mi może pochytać transport maski samochodowej z rudy śląskiej do rybnika? :gwizdanie:
gregory Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Panowie, kto mi może pochytać transport maski samochodowej z rudy śląskiej do rybnika? :gwizdanie: Jedź tam swoim bez maski, na miejscu zamontujesz i będzie gitara. Najtańsza opcja :gwizdanie: Możesz jechać po południu jak już ciemno, żeby se siary nie robić że pod maską APU
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Panowie, kto mi może pochytać transport maski samochodowej z rudy śląskiej do rybnika? :gwizdanie: Jedź tam swoim bez maski, na miejscu zamontujesz i będzie gitara. Najtańsza opcja :gwizdanie: Możesz jechać po południu jak już ciemno, żeby se siary nie robić że pod maską APU brałem tą opcję pod uwagę aaa i uważaj sobie AEB :gwizdanie: jutro wyprawa po części
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 gej Ssij wow ... widzę ze macie wspólne "upodobania" :gwizdanie:
gregory Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 A co chcesz się przyłączyć Ej ty .............<gieju> może w tym tygodniu znajdę czas na ten rozrząd w tym twoim paściu :gwizdanie: Musisz mi tylko przywieźć auto, no i nie będzie kibicowania, ani podglądania. Jakby co PW.
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 A co chcesz się przyłączyć Ej ty .............<geju> może w tym tygodniu znajdę czas na ten rozrząd w twoim paściu :gwizdanie: Musisz mi tylko przywieźć auto, no i nie będzie kibicowania, ani podglądania. Jakby co PW. naszykuj sobie karcher i płyn do mycia silnika
gregory Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 A co chcesz się przyłączyć Ej ty .............<geju> może w tym tygodniu znajdę czas na ten rozrząd w twoim paściu :gwizdanie: Musisz mi tylko przywieźć auto, no i nie będzie kibicowania, ani podglądania. Jakby co PW. naszykuj sobie karcher i płyn do mycia silnika No trza będzie jakoś to zrobić żeby się za bardzo o tą stertę kurzu nie ubrudzić. Bo na mycie chyba go nie stać :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 A co chcesz się przyłączyć Ej ty .............<geju> może w tym tygodniu znajdę czas na ten rozrząd w twoim paściu :gwizdanie: Musisz mi tylko przywieźć auto, no i nie będzie kibicowania, ani podglądania. Jakby co PW. naszykuj sobie karcher i płyn do mycia silnika No trza będzie jakoś to zrobić żeby się za bardzo o tą stertę kurzu nie ubrudzić. Bo na mycie chyba go nie stać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 ja myślę że jak da 5 stówek to wymienisz mu ten rozrząd i umyjesz silnik
gregory Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 ja myślę że jak da 5 stówek to wymienisz mu ten rozrząd i umyjesz silnik No to tak Nawet puszczę ciepłą wodę :>
Rekomendowane odpowiedzi