Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, twierdzę że jak się nie najebałeś to impreza musiała być słaba
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była i po co te glupie teksty :?: albo i masz racje, impreza byla słaba bo nikt nie strzelał fochów
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była i po co te glupie teksty :?: albo i masz racje, impreza byla słaba bo nikt nie strzelał fochów Arku i po co do mnie bijesz :?: :gwizdanie: aaa i nie wiem o co Ci chodzi z tymi fochami, ale musiało być extra
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była Ty Pucek teraz dopiero skumalem o co z tym powrotem Ci chodzilo no widzisz... tak to jest :> :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była Ty Pucek teraz dopiero skumalem o co z tym powrotem Ci chodzilo no widzisz... tak to jest :> :polew: :polew: do "powrotów" to ja nic nie mam tylko teraz znowu będziesz wydawał tysiak na paliwo :>
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była Ty Pucek teraz dopiero skumalem o co z tym powrotem Ci chodzilo no widzisz... tak to jest :> :polew: :polew: do "powrotów" to ja nic nie mam tylko teraz znowu będziesz wydawał tysiak na paliwo :> ;( nie ma leko :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 z rana Mario w 100% się z tobą zgadzam, jak jest jakaś impreza to tylko nieliczne osoby o tym wiedzą A ja się w 100% z wami nie zgodzę, bo jak sa imprezy ogólnodostępne np. wypad na spiż itp. to nigdy nikogo nie ma... a pewnie jakbyście dostali smsa to byście i tak nie wpadli :gwizdanie: :gwizdanie: koniec tematu Dokładnie każdy ma prawo do swojej opinii i zdania... :good:
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A4 na Wroclaw zamknięta na wysokości Opola !!! To tak jakby sie ktos wybierał w tym kierunku...
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A4 na Wroclaw zamknięta na wysokości Opola !!! To tak jakby sie ktos wybierał w tym kierunku... wypadeczek? czy zasypane Grzesiu, co tam? :>
gregory Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Z wieczora Siemanko Doctor Cze Nismo dobry wieczor grzesiu dobry wieczór damianku
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A4 na Wroclaw zamknięta na wysokości Opola !!! To tak jakby sie ktos wybierał w tym kierunku... jak juz jestesmy przy zamknietych drogach to krajowa 50 tez ma 20km korka na wysokosci mszczonowa
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A4 na Wroclaw zamknięta na wysokości Opola !!! To tak jakby sie ktos wybierał w tym kierunku... wypadeczek? czy zasypane Grzesiu, co tam? :> Dwa TIR-y sie obaliły i leżą w poprzek....
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A4 na Wroclaw zamknięta na wysokości Opola !!! To tak jakby sie ktos wybierał w tym kierunku... wypadeczek? czy zasypane Grzesiu, co tam? :> Dwa TIR-y sie obaliły i leżą w poprzek.... a o tym słyszałem w radiu :gwizdanie: ale nie wiedziałem że to tak blisko nas
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A4 na Wroclaw zamknięta na wysokości Opola !!! To tak jakby sie ktos wybierał w tym kierunku... wypadeczek? czy zasypane Grzesiu, co tam? :> Dwa TIR-y sie obaliły i leżą w poprzek.... a o tym słyszałem w radiu :gwizdanie: ale nie wiedziałem że to tak blisko nas Nooo zjazd na opole już zamknięty i będzie do rana... korek jest w hu....
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 CD info drogowych: jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 CD info drogowych: jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował
Rekomendowane odpowiedzi