diman Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 dobry po robocie ale masakryczna szychta dzisiaj z rana -19stopni i do teraz -15 ;( cza sie rozgrzac jakims piwkiem czy cos
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 dobry po robocie ale masakryczna szychta dzisiaj z rana -19stopni i do teraz -15 ;( cza sie rozgrzac jakims piwkiem czy cos Piwek na bank się rozgrzejesz seta i nic innego
diman Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 dobry po robocie ale masakryczna szychta dzisiaj z rana -19stopni i do teraz -15 ;( cza sie rozgrzac jakims piwkiem czy cos Piwek na bank się rozgrzejesz seta i nic innego no to moze byc pomysl cza zejsc na dol do baru na jakas seteczke
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a już w ogóle jakaś cytrynówka lub wiśniówka
diman Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a już w ogóle jakaś cytrynówka lub wiśniówka no cytrynowke to moge sobie wypic w pokoju bo w barze nie maja takiego trunku a do sklepu mam daleko wiec cza bedzie pochytac jakiegos drina
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 No właśnie ostatnio bardzo mało na forum siedzę... opony zmienione, bo ruszało się fajnie, ale nie dało się zahamować. Może na jakieś upalanko Q się ustawimy ? A chętnie chętnie ale najpierw muszę w piątek wymienić gumę na przegubie i dopiero potem możemy poszaleć
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 No właśnie ostatnio bardzo mało na forum siedzę... opony zmienione, bo ruszało się fajnie, ale nie dało się zahamować. Może na jakieś upalanko Q się ustawimy ? A chętnie chętnie ale najpierw muszę w piątek wymienić gumę na przegubie i dopiero potem możemy poszaleć To akurat na spocie :>
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 doooobri po robocie , q***wa troche sniegu a ludzie jeżdza jak c*py :ranting1: 30km/h ,z roboty jechałem 30min ,jak zawsze zajmuje mi to 5 min :doh1:
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 doooobri po robocie , q***wa troche sniegu a ludzie jeżdza jak c*py :ranting1: 30km/h ,z roboty jechałem 30min ,jak zawsze zajmuje mi to 5 min :doh1: To po co jeździsz, szybciej na piechotę będzie
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 doooobri po robocie , q***wa troche sniegu a ludzie jeżdza jak c*py :ranting1: 30km/h ,z roboty jechałem 30min ,jak zawsze zajmuje mi to 5 min :doh1: To po co jeździsz, szybciej na piechotę będzie bo cieplej i nie wieje :gwizdanie:
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 doooobri po robocie , q***wa troche sniegu a ludzie jeżdza jak c*py :ranting1: 30km/h ,z roboty jechałem 30min ,jak zawsze zajmuje mi to 5 min :doh1: To po co jeździsz, szybciej na piechotę będzie bo cieplej i nie wieje :gwizdanie: Zaczynasz gadać jak Guru :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 doooobri po robocie , q***wa troche sniegu a ludzie jeżdza jak c*py :ranting1: 30km/h ,z roboty jechałem 30min ,jak zawsze zajmuje mi to 5 min :doh1: To po co jeździsz, szybciej na piechotę będzie bo cieplej i nie wieje :gwizdanie: Zaczynasz gadać jak Guru :gwizdanie: policzek przy tym pikuś takie ponizenie
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 doooobri po robocie , q***wa troche sniegu a ludzie jeżdza jak c*py :ranting1: 30km/h ,z roboty jechałem 30min ,jak zawsze zajmuje mi to 5 min :doh1: To po co jeździsz, szybciej na piechotę będzie bo cieplej i nie wieje :gwizdanie: Zaczynasz gadać jak Guru :gwizdanie: doooobri po robocie , q***wa troche sniegu a ludzie jeżdza jak c*py :ranting1: 30km/h ,z roboty jechałem 30min ,jak zawsze zajmuje mi to 5 min :doh1: To po co jeździsz, szybciej na piechotę będzie bo cieplej i nie wieje :gwizdanie: Zaczynasz gadać jak Guru :gwizdanie: policzek przy tym pikuś takie ponizenie Poczekaj do spotu
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Poczekaj do spotu a co, chcesz widzec jak sie upala furacze :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Poczekaj do spotu a co, chcesz widzec jak sie upala furacze :gwizdanie: No chyba jak od Mirona weźmiesz
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Poczekaj do spotu a co, chcesz widzec jak sie upala furacze :gwizdanie: No chyba jak od Mirona weźmiesz na tych twioch letnich zimówkach nawet Q ci nie pomoze :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Poczekaj do spotu a co, chcesz widzec jak sie upala furacze :gwizdanie: No chyba jak od Mirona weźmiesz na tych twioch letnich zimówkach nawet Q ci nie pomoze :polew: :polew: Już mam zimówki założone
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Poczekaj do spotu a co, chcesz widzec jak sie upala furacze :gwizdanie: No chyba jak od Mirona weźmiesz na tych twioch letnich zimówkach nawet Q ci nie pomoze :polew: :polew: Już mam zimówki założone z bieżnikiem 3,5 mm :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi