diman Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 niewiele ale pomalu cos tam widac to u mnie widac wiecej jak pomalu najlepsze są dzwonki no to w tej kwesti tez nabralo owalnosci :kox: kozacko nooooo
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 niewiele ale pomalu cos tam widac to u mnie widac wiecej jak pomalu najlepsze są dzwonki no to w tej kwesti tez nabralo owalnosci :kox: kozacko nooooo jeeeeeeeesssssssoooooooooooo :drool: :drool: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 19:26_________________________________________________lece na kiepskich
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie: to ty juz kombinuj jak to pochytac zeby było dobrze
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie: to ty juz kombinuj jak to pochytac zeby było dobrze Niestety nad skarbówką nie mam władzy
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie: to ty juz kombinuj jak to pochytac zeby było dobrze Niestety nad skarbówką nie mam władzy
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie: to ty juz kombinuj jak to pochytac zeby było dobrze Niestety nad skarbówką nie mam władzy Spadaj Ty tam lepiej z rana uprzedź kilka osób o moim telefonie
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie: to ty juz kombinuj jak to pochytac zeby było dobrze Niestety nad skarbówką nie mam władzy Spadaj Ty tam lepiej z rana uprzedź kilka osób o moim telefonie ok przekaze tylko sie nie zdziw :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171403.0 wybiera sie ktos ?
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie: to ty juz kombinuj jak to pochytac zeby było dobrze Niestety nad skarbówką nie mam władzy Spadaj Ty tam lepiej z rana uprzedź kilka osób o moim telefonie ok przekaze tylko sie nie zdziw :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171403.0 wybiera sie ktos ? a widzisz kto to organizuje i czy ktoś wpisał się w temacie że będzie?
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wy to się do roboty weźcie bo jak od nowego roku zniknie vat 7% a w jego miejsce wejdzie vat 22% to sporo artykułów dla niemowląt pójdzie do góry cenowo np. foteliki samochodowe albo ciuchy dla dzieci :gwizdanie: to ty juz kombinuj jak to pochytac zeby było dobrze Niestety nad skarbówką nie mam władzy Spadaj Ty tam lepiej z rana uprzedź kilka osób o moim telefonie ok przekaze tylko sie nie zdziw :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171403.0 wybiera sie ktos ? a widzisz kto to organizuje i czy ktoś wpisał się w temacie że będzie?
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 słuchajcie, Gregory się napalił na ślizganie w piątek (wpadnie paskiem 4motion), zresztą Czester i Guru też, więc myślę że po spocie, tak po 21 wybierzemy się na Arenę
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 słuchajcie, Gregory się napalił na ślizganie w piątek (wpadnie paskiem 4motion), zresztą Czester i Guru też, więc myślę że po spocie, tak po 21 wybierzemy się na Arenę Ja nie wiem czy będę się w piątek ślizgał bo ktoś tutaj z leksza ciała dał i mogę nie mieć auta zrobionego [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 21:04_________________________________________________A co do VW 4motion :gwizdanie:
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ten VW to chyba tylko miał napis 4-motion. A może trochę wcześniej np. o 20 pojedziemy się poślizgać ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ten VW to chyba tylko miał napis 4-motion. A może trochę wcześniej np. o 20 pojedziemy się poślizgać ? :gwizdanie: a chcesz się ślizgać między autami które wyjeżdżają i przyjeżdżają na zakupy? lepiej poczekać do zamknięcia aż będzie pusty parking, przynajmniej po psy nikt nie zadzwoni Guru, ten golf to zwykła ośka :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Guru, ten golf to zwykła ośka :gwizdanie: To nie jest ośka :gwizdanie: przyjrzyjcie się tylnemu kołu na samym początku filmu aż do momentu "uślizgu" w stronę audi. Od samego początku kręcą się 4 koła
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Guru, ten golf to zwykła ośka :gwizdanie: To nie jest ośka :gwizdanie: przyjrzyjcie się tylnemu kołu na samym początku filmu aż do momentu "uślizgu" w stronę audi. Od samego początku kręcą się 4 koła a popatrz na inne filmiki z napędem 4motion
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Guru, ten golf to zwykła ośka :gwizdanie: To nie jest ośka :gwizdanie: przyjrzyjcie się tylnemu kołu na samym początku filmu aż do momentu "uślizgu" w stronę audi. Od samego początku kręcą się 4 koła a popatrz na inne filmiki z napędem 4motion E no daje radę http://www.youtube.com/watch?v=I32-5CNpf9Y
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Kliknij "obejrzyj w YouTube" nie chce mi się Fail Compilation November 2010 :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi