gregory Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ano, poślizgało by się :gwizdanie: A Guru wkleja filmiki jakiś golfów osiek No ja cię proszę, to że 4 kółka się kręca nie znaczy, że to od razu Quattro [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 22:24_________________________________________________Dimek współczuje ci na tym dachu Ja dziś bałem się z auta wysiąść pod sklepem jak się zamieć śnieżna zrobiła
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ten VW to chyba tylko miał napis 4-motion. A może trochę wcześniej np. o 20 pojedziemy się poślizgać ? :gwizdanie: a chcesz się ślizgać między autami które wyjeżdżają i przyjeżdżają na zakupy? lepiej poczekać do zamknięcia aż będzie pusty parking, przynajmniej po psy nikt nie zadzwoni Guru, ten golf to zwykła ośka :gwizdanie: Na Tesco jest parking, gdzie nigdy nikogo nie ma więc bez różnicy kiedy pojedziemy, i wydaje mi się, że latarnie są w większych odległościach niż na Arenie
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a mi to tam lotto, ja się nie ślizgam - boję się
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak zawsze wszyscy się chcą ślizgać a jak przyjdzie co do czego to będzie się ślizgała pewnie tylko jedna osoba :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak zawsze wszyscy się chcą ślizgać a jak przyjdzie co do czego to będzie się ślizgała pewnie tylko jedna osoba :gwizdanie: między autami nie mam zamiaru się ślizgać, tak samo jak jazda po zwykłym parkingu, musi być adrenalina, czyli jazda koło decathlonu
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak zawsze wszyscy się chcą ślizgać a jak przyjdzie co do czego to będzie się ślizgała pewnie tylko jedna osoba :gwizdanie: między autami nie mam zamiaru się ślizgać, tak samo jak jazda po zwykłym parkingu, musi być adrenalina, czyli jazda koło decathlonu To jak chcesz adrenalinę to poślizgaj się między autami
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak zawsze wszyscy się chcą ślizgać a jak przyjdzie co do czego to będzie się ślizgała pewnie tylko jedna osoba :gwizdanie: między autami nie mam zamiaru się ślizgać, tak samo jak jazda po zwykłym parkingu, musi być adrenalina, czyli jazda koło decathlonu To jak chcesz adrenalinę to poślizgaj się między autami wolę jakieś dróżki zresztą, mi to lotto, ja się codziennie gdzieś ślizgam
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dokładnie to samo chciałem napisać Pucek :> każdy zakręt jest dobry do ślizgania się
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dokładnie to samo chciałem napisać Pucek :> każdy zakręt jest dobry do ślizgania się Na mieście jest najlepiej
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Żeby tylko do piątku nie poodgarniali całego śniegu
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 No w sumie zapomniałem, że to Gliwice
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 No w sumie zapomniałem, że to Gliwice No właśnie
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak dla mnie to by mogli w ogóle nie odśnieżać
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak dla mnie to by mogli w ogóle nie odśnieżać Nie no trochę muszą bo przynajmniej się dobrze przy tym ubija
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Siema :hi: Działa Wam gg??? bo mi chyba zamarzło...
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Siema :hi: Działa Wam gg??? bo mi chyba zamarzło... Mi śmiga choć przed chwilą nie chciał się połączyć z serwerem. Ale już jest ok
Rekomendowane odpowiedzi