Bulik Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 guru jutro zakład zamknięty To ja go otworze i tak zaspisz Spadaj [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 19:11_________________________________________________Na 8 jestem u Ciebie odśniez tego parcha co mi na łeb nic nie poleci :polew: :polew: :polew: :polew: Specjalnie przed wjazdem do Ciebie zarzucę na niego 4 szpachle śniegu przeciez to auto jest ze szpachli :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 guru jutro zakład zamknięty To ja go otworze i tak zaspisz Spadaj [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 19:11_________________________________________________Na 8 jestem u Ciebie odśniez tego parcha co mi na łeb nic nie poleci :polew: :polew: :polew: :polew: Specjalnie przed wjazdem do Ciebie zarzucę na niego 4 szpachle śniegu przeciez to auto jest ze szpachli :polew: Ale przynajmniej jeździ nie to co...
Bulik Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 guru jutro zakład zamknięty To ja go otworze i tak zaspisz Spadaj [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 19:11_________________________________________________Na 8 jestem u Ciebie odśniez tego parcha co mi na łeb nic nie poleci :polew: :polew: :polew: :polew: Specjalnie przed wjazdem do Ciebie zarzucę na niego 4 szpachle śniegu przeciez to auto jest ze szpachli :polew: Ale przynajmniej jeździ nie to co... chyba jutro wezmę na ządanie
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 guru jutro zakład zamknięty To ja go otworze i tak zaspisz Spadaj [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 19:11_________________________________________________Na 8 jestem u Ciebie odśniez tego parcha co mi na łeb nic nie poleci :polew: :polew: :polew: :polew: Specjalnie przed wjazdem do Ciebie zarzucę na niego 4 szpachle śniegu przeciez to auto jest ze szpachli :polew: Ale przynajmniej jeździ nie to co... chyba jutro wezmę na ządanie Ja Ci wezmę
diman Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 dobry no i w domciu sniegiem zawalilo wiec cza bylo sie ewakuowac do domu no i pewnie zdarze jutro na spota na slizganko
mech15 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ola!! kurde diman nie przeginaj z tą robotą wystarczy tyle poświęceń na to B8
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ola!! kurde diman nie przeginaj z tą robotą wystarczy tyle poświęceń na to B8 On ma teraz ważniejsze wydatki a nie jakieś tam B8
diman Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ola!! kurde diman nie przeginaj z tą robotą wystarczy tyle poświęceń na to B8 On ma teraz ważniejsze wydatki a nie jakieś tam B8 wlasnie
Lukasch44 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 dziś na spota to na sankach przejadę te 100 metrów
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 dziś na spota to na sankach przejadę te 100 metrów Na początku 100 metrów a potem jadą się poślizgać pod Arenę to lepiej wpadnij autem
Lukasch44 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a mało to aut z hakiem w klubie to by był driftkulig
czester Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam z rana Bierz sanki, będzie jazda
Rekomendowane odpowiedzi