Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też dostałem w tym tygodniu lusterkiem z tira na drodze, niby to tylko lusterko.... :gwizdanie:

oddałeś mu :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też dostałem w tym tygodniu lusterkiem z tira na drodze, niby to tylko lusterko.... :gwizdanie:

Po co ??

Wystawił na allegro :decayed:

Opublikowano

Nie miałem akurat swojej procy przy sobie którą zawsze noszę w kieszeni od dzieciństwa i pupa zmyta :decayed:

Opublikowano
:hi: Z rana :polew: Że Mr X dobrze grał w pomaranczy :gwizdanie:
Opublikowano

ale cisza w tematach :blink:

Opublikowano

:hi:

ale jestem wyjebany :rolleyes:

idę odpowietrzać układ chłodzenia :disgust:

Opublikowano

ze strony fizyki Czester i Krolu mają rację.

Rzeczywistość jest niestety zupełnie inna - były przypadki odpadnięcia ciężarka na hamowni.

W warunkach na hamowni wszystko stanowi niebezpieczeństwo dla osób bedących na hali.

Nawet kamyczek zakleszczony w bieżniku opony[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 10:47_________________________________________________Były przypadki, że odpadały ciężarki, dekielki felg, nakrętki wentyli i inne części auta - nie wspominając zrywających pasach czy hakach - zapytajcie Darka z Gliwickiej hamowni :wink4:

To teraz sie wypowiem....

aaaaa o jakie ciężarki chodzi.... bo od dwóch dni smucicie o tym a ja nie nadążam...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale na to jest inny wzór :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

autko jakoś tak mega styrane wygląda - napewno nie na 200 tyś km - moje B6 miało 200 tyś km i było jak nowe.

I dokładki powinien mieć czarne a nie w kolor - ciekawe czy malował z nudów bo mu się czarne nie podobały czy malował przy okazji dzwona[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 21:15_________________________________________________i albo mi się wydaje albo tylne drzwi pasażera jakoś dziwnie odstają

Opublikowano

autko jakoś tak mega styrane wygląda - napewno nie na 200 tyś km - moje B6 miało 200 tyś km i było jak nowe.

I dokładki powinien mieć czarne a nie w kolor - ciekawe czy malował z nudów bo mu się czarne nie podobały czy malował przy okazji dzwona[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 21:15_________________________________________________i albo mi się wydaje albo tylne drzwi pasażera jakoś dziwnie odstają

:shocked:

I on to wszystko zobaczył na tych zdjęciach

Ja tam po prostu widzę auto jakiegoś szarego koloru czy coś :decayed:

Opublikowano

no co Ty - przeca to co napisałem to gołym okiem widać - pytanie czego jeszcze nie widać

Opublikowano

:shocked:

I on to wszystko zobaczył na tych zdjęciach

Ja tam po prostu widzę auto jakiegoś szarego koloru czy coś :decayed:

bo on ma sokoli wzrok :kox:

Opublikowano

zawsze mogę poudawać zainteresowanego kupującego laika i podjechac zobaczyć :decayed:

gorzej jak mnie pogoni jak kiedyś kolesie na giełdzie :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________i jeszcze jakies śmieszne dodawane i malowane w kolor listwy na zderzakach :sick3: