dawcav6 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 wesołych i pogodnych świąt i sporo prezentów jade na święta do knurkowa niestety obawiam sie że mikołaj mnie tam nie znajdzie :gwizdanie: to prawie jak do knurowa aaaaa to sie ta wioska knurów nazywa a ja cały czas myślałem że knurków
siemian Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 heluł Ślunzaki. Po pierwsze Wesołych Świąt. Po drugie taka mała ciekawostka. Wiecie że w Angielskich wersjach B7 nie dawali prawego sprysku relflektora- chyba żeby odchudzić auto Przynajmniej tak wnioskuje po nowej furmance Sevesa który wczoraj u mnie był :polew: :polew:
stanley Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 heluł Ślunzaki. Po pierwsze Wesołych Świąt. Po drugie taka mała ciekawostka. Wiecie że w Angielskich wersjach B7 nie dawali prawego sprysku relflektora- chyba żeby odchudzić auto Przynajmniej tak wnioskuje po nowej furmance Sevesa który wczoraj u mnie był :polew: :polew: siemasz to, że z tyułu był bity to wiedzieliśmy, ale że z przodu... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 heluł Ślunzaki. Po pierwsze Wesołych Świąt. Po drugie taka mała ciekawostka. Wiecie że w Angielskich wersjach B7 nie dawali prawego sprysku relflektora- chyba żeby odchudzić auto Przynajmniej tak wnioskuje po nowej furmance Sevesa który wczoraj u mnie był :polew: :polew: auto Sevesa to jedna wielka zagadka :> Bullik, ale Ty pojedziesz jak my już będziemy ostro śmigać, a teraz mógłbyś z kimś na spokojnie pojeździć
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 heluł Ślunzaki. Po pierwsze Wesołych Świąt. Po drugie taka mała ciekawostka. Wiecie że w Angielskich wersjach B7 nie dawali prawego sprysku relflektora- chyba żeby odchudzić auto Przynajmniej tak wnioskuje po nowej furmance Sevesa który wczoraj u mnie był :polew: :polew: ale ujeb*ny ten zderzak :doh1: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 12:19_________________________________________________ Bullik, ale Ty pojedziesz jak my już będziemy ostro śmigać, a teraz mógłbyś z kimś na spokojnie pojeździć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zboleje wezme gdzies korki na miescie :polew:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 12:21_________________________________________________trudno sie zniechęcam jak sie upre
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ale pogadaj z Egonem, on jeszcze ma chęci do nauki
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ale pogadaj z Egonem, on jeszcze ma chęci do nauki myslałem zeby w tygodniu zachaczyc na dolomity ,wsam raz na początekpodobno
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja tam nie wiem wiem jedno, mam długi weekend od 6 stycznia, więc w tym czasie chciałbym znowu gdzieś pojechać
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja tam nie wiem wiem jedno, mam długi weekend od 6 stycznia, więc w tym czasie chciałbym znowu gdzieś pojechać ja 8ego jestem w Brennej -rodzinnie ale moze gdzies sie odchacze
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja tam nie wiem wiem jedno, mam długi weekend od 6 stycznia, więc w tym czasie chciałbym znowu gdzieś pojechać ja 8ego jestem w Brennej -rodzinnie ale moze gdzies sie odchacze Ty pantofel na bank się odchaczysz
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja tam nie wiem wiem jedno, mam długi weekend od 6 stycznia, więc w tym czasie chciałbym znowu gdzieś pojechać ja 8ego jestem w Brennej -rodzinnie ale moze gdzies sie odchacze Ty pantofel na bank się odchaczysz ja tam nie wiem wiem jedno, mam długi weekend od 6 stycznia, więc w tym czasie chciałbym znowu gdzieś pojechać ja 8ego jestem w Brennej -rodzinnie ale moze gdzies sie odchacze Ty pantofel na bank się odchaczysz wyjazd w zupełnie innym celu %%%%zbawowo integracyjnie tani wyjazd autokarem ,zarcie i picie do upadłego .....nic nie wspominaja o stoku
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Bullik, ja zauważyłem jedno, imprezujesz tylko z rodzinką, siedzisz w domu z Żoną i nigdzie nie jeździsz z kolegami typowy pantofel dlaczego nie spotkasz się z nami żeby spożyć jakieś %%% ?
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Bullik, ja zauważyłem jedno, imprezujesz tylko z rodzinką, siedzisz w domu z Żoną i nigdzie nie jeździsz z kolegami typowy pantofel dlaczego nie spotkasz się z nami żeby spożyć jakieś %%% ? postanowienie noworoczne
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja yhymm jeszcze cie zpije wierzę :gwizdanie: aktualnie prawie że nie spożywam alkoholu ale dzisiaj opierdolę wino
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja yhymm jeszcze cie zpije wierzę :gwizdanie: aktualnie prawie że nie spożywam alkoholu ale dzisiaj opierdolę wino ja wina nie trawie ,a jak z kaska przyjechalismy z wynikami z kliniki w czwartek to objebał*m 0,5l wina
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja wino lubiłem bardzo szczególnie w młodości teraz w sumie to czysta, piwo średnio, ale aktualnie nic a nic od 3 tygodni
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Pucek chyba w 2ke dociągniemy do 4000
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Pucek chyba w 2ke dociągniemy do 4000 Koks się zdziwi
Rekomendowane odpowiedzi