Skydiver Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pucek WTF ??? co to za "+ 1" na liscie zlotowej ???? on bierze kolegę :gwizdanie: :polew: Że co że z Glutosławem jedzie Ty się ode mnie odessij ja tam jestem zapisany osobno po prostu Moskal się zdziwił że go Pucek z kimś zdradza Ty też się odpier**l I już jest swojsko Potem nowi prze miesiąc sie zastanawiają czy sie odezwać :doh1:
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie ma to jak 4h spania kozack ja wczoraj po robocie i czeko spałem 2,5
Mario22 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 po robocie i po szusowaniu teraz albo spać albo zakupy Mario, a gdzie dokładnie masz zamiar jeździć? Jestem w Istebnej do Niedzieli i chyba tutaj bede jeździł.... pojechałbym na soszów ale moja by tam na razie nie dała rady... Pucek dzięki że omnie pomyslałeś i wbiłeś mnie do siebie na liste jako ten +1.... dzieki za przygarnięcie... :decayed:
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 po robocie i po szusowaniu teraz albo spać albo zakupy Mario, a gdzie dokładnie masz zamiar jeździć? Jestem w Istebnej do Niedzieli i chyba tutaj bede jeździł.... pojechałbym na soszów ale moja by tam na razie nie dała rady... Pucek dzięki że omnie pomyslałeś i wbiłeś mnie do siebie na liste jako ten +1.... dzieki za przygarnięcie... :decayed: Marzenia się czasem spełniają Mario, napisz lepiej prawdę, boisz się większych stoków :>[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:52_________________________________________________lecę, nocka
Mario22 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 po robocie i po szusowaniu teraz albo spać albo zakupy Mario, a gdzie dokładnie masz zamiar jeździć? Jestem w Istebnej do Niedzieli i chyba tutaj bede jeździł.... pojechałbym na soszów ale moja by tam na razie nie dała rady... Pucek dzięki że omnie pomyslałeś i wbiłeś mnie do siebie na liste jako ten +1.... dzieki za przygarnięcie... :decayed: Marzenia się czasem spełniają Mario, napisz lepiej prawdę, boisz się większych stoków :>[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:52_________________________________________________lecę, nocka To nie omnie chodzi a o Olke.... ale co tam nie bede sie tłumaczył... :decayed: A co do Bukowiny to juz brak miejsc.... a liste rezerwowych olewam... chociaż pewnie i tak sie cos zwolni...
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gówno was to obchodzi jestem zawiedziony , Krolu nie jedzie ??
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gówno was to obchodzi jestem zawiedziony , Krolu nie jedzie ?? jak to nie jedzie nic na ten temat nie wiem jedzie nic się nie martw
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gówno was to obchodzi jestem zawiedziony , Krolu nie jedzie ?? poszło PW... ale nie uzupełnili listy puść im tam zj**ie ode mnie, żeby się do roboty wzięli
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gówno was to obchodzi jestem zawiedziony , Krolu nie jedzie ?? jak to nie jedzie nic na ten temat nie wiem jedzie nic się nie martw wiesz , patrze na liste moze jestescie ukryci pod tymi "+1" :naughty: :naughty:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gówno was to obchodzi jestem zawiedziony , Krolu nie jedzie ?? jak to nie jedzie nic na ten temat nie wiem jedzie nic się nie martw wiesz , patrze na liste moze jestescie ukryci pod tymi "+1" :naughty: :naughty: A ty co się tak o Krola martwisz kolegów szukasz
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gówno was to obchodzi jestem zawiedziony , Krolu nie jedzie ?? jak to nie jedzie nic na ten temat nie wiem jedzie nic się nie martw wiesz , patrze na liste moze jestescie ukryci pod tymi "+1" :naughty: :naughty: A ty co się tak o Krola martwisz kolegów szukasz no przecież z Tobą nie będzie pić
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A ty co się tak o Krola martwisz kolegów szukasz ja w przeciwieństwie do ciebie o towarzystwo nie musze sie martwić , jestem ładniejszy , przystojniejszy i w ogóle och i ach
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A ty co się tak o Krola martwisz kolegów szukasz ja w przeciwieństwie do ciebie o towarzystwo nie musze sie martwić , jestem ładniejszy , przystojniejszy i w ogóle och i ach :polew: :polew: :polew: masz fantazje synek
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A ty co się tak o Krola martwisz kolegów szukasz ja w przeciwieństwie do ciebie o towarzystwo nie musze sie martwić , jestem ładniejszy , przystojniejszy i w ogóle och i ach :polew: :polew: :polew: masz fantazje synek :kox: :kox: :kox:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A ty co się tak o Krola martwisz kolegów szukasz ja w przeciwieństwie do ciebie o towarzystwo nie musze sie martwić , jestem ładniejszy , przystojniejszy i w ogóle och i ach :polew:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A ty co się tak o Krola martwisz kolegów szukasz ja w przeciwieństwie do ciebie o towarzystwo nie musze sie martwić , jestem ładniejszy , przystojniejszy i w ogóle och i ach To my się chyba jeszcze nie widzieliśmy w BT musiał się ktoś pod Ciebie podszywać bo wyglądał dokładnie odwrotnie niż twój opis
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 To my się chyba jeszcze nie widzieliśmy w BT musiał się ktoś pod Ciebie podszywać bo wyglądał dokładnie odwrotnie niż twój opis A ja ciebie wyjątkowo dobrze pamiątam : małe , grube , brzydkie w okularach i z gilem pod nosem. Pasuje opis ????
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 To my się chyba jeszcze nie widzieliśmy w BT musiał się ktoś pod Ciebie podszywać bo wyglądał dokładnie odwrotnie niż twój opis A ja ciebie wyjątkowo dobrze pamiątam : małe , grube , brzydkie w okularach i z gilem pod nosem. Pasuje opis ???? :polew: :polew: ekhm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 To my się chyba jeszcze nie widzieliśmy w BT musiał się ktoś pod Ciebie podszywać bo wyglądał dokładnie odwrotnie niż twój opis A ja ciebie wyjątkowo dobrze pamiątam : małe , grube , brzydkie w okularach i z gilem pod nosem. Pasuje opis ???? :polew: :polew: ekhm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyli dobrze pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi