stanley Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :)
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dzięki Stasiu, ja nie lubię składać życzeń więc WSZYSTKIM, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :) a jak ktoś niema turbiny
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jak ktoś tankuje gaz? nie dopytuj się Bullik :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dzięki Stasiu, ja nie lubię składać życzeń więc WSZYSTKIM, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU co wy sie juz zegnacie
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 wiesz Bulik, my nie czekamy aż zacznie się M jak miłość
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jak ktoś tankuje gaz? nie dopytuj się Bullik :gwizdanie: wzajemnie
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :) a jak ktoś niema turbiny to żeby tłokiem w pysk nie dostał jak bedzie dawać w podłogę to ciul
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 wiesz Bulik, my nie czekamy aż zacznie się M jak miłość bo juz wszystkie na YT widziałesstan jeszcze drobniej :gwizdanie:
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :) Dzięki, Wam również życzę z Baśką wszystkiego co dobre i zdrowego syna!
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 :hi: zmykam na imprezke - do następnego roku [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 17:21_________________________________________________wszystkiego naj...naj... koledzy
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 :hi: zmykam na imprezke - do następnego roku :doh1: jeszcze tego tu nie było baw sie dobrze
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku panowie Ja spadam
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 oby był lepszy od tego - bo jak nie to szybko A5 nie zobaczycie
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku panowie Ja spadam nareszczcie zebys miał vipa w 2011 :polew:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 zaś jeżeli chozi o nasze forum, ludzi i imprezy czy wspólne wypady to ten rok chyba należy zaliczyć do jednego z najbardziej udanych
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 oby był lepszy od tego - bo jak nie to szybko A5 nie zobaczycie nie dziekuj
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku panowie Ja spadam nareszczcie zebys miał vipa w 2011 :polew: od lutego mambyć czerwony ;( [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 17:26_________________________________________________ oby był lepszy od tego - bo jak nie to szybko A5 nie zobaczycie nie dziekuj ja Ci dam :bicz: bez pakietu s-line :bicz3: :bicz3:
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku panowie Ja spadam nareszczcie zebys miał vipa w 2011 :polew: od lutego mam być czerwony ;( [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 17:26_________________________________________________ oby był lepszy od tego - bo jak nie to szybko A5 nie zobaczycie nie dziekuj ja Ci dam :bicz: bez pakietu s-line :bicz3: :bicz3: dobra bez takich [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 17:29_________________________________________________ zaś jeżeli chozi o nasze forum, ludzi i imprezy czy wspólne wypady to ten rok chyba należy zaliczyć do jednego z najbardziej udanych miron a najwazniesze :doh1: co by wtryski nie lały (ale gafa) :polew:
Rekomendowane odpowiedzi