Mario22 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Z rana w tym drugim dniu roku... :hi:
diman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam wszystkich widze ze imprezy sie udały ja dopiero doszłem do siebie :sick3: :sick3: ale impreza przednia teraz musze tylko jeszcze posprzatac i bedzie git :gwizdanie: WSZYSTKIEGO DOBREGO ŻYCZĘ W TYM NOWYM 2011 ROKU bo mi sie tak jakoś ten rok dobrze nie zaczął niedośc ze caly wczorajszy dien przeleżałem to jeszcze mi się bateria wysrała w laptopie :wallbash:
bish - kopt Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 siema wszystkim w nowym roku ...ja dopiero powoli odzyskuje siły
dawcav6 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam wszystkich i najlepsze życzenia noworoczne
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 siema wszystkim w nowym roku ...ja dopiero powoli odzyskuje siły Jak od ostatniego pobytu na forum to nie wiem co ty pijasz
bish - kopt Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 siema wszystkim w nowym roku ...ja dopiero powoli odzyskuje siły Jak od ostatniego pobytu na forum to nie wiem co ty pijasz Glutosławie ja Tobie również życze najlepszego w Nowym Roku
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 siema wszystkim w nowym roku ...ja dopiero powoli odzyskuje siły Jak od ostatniego pobytu na forum to nie wiem co ty pijasz Glutosławie ja Tobie również życze najlepszego w Nowym Roku No oczywiście wzajemnie
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja tez dobiłem juz do domu takze Najlepszego w tym Nowym Roku. no i urlopik do 17 stycznia takze laba pełną parą
Rekomendowane odpowiedzi