Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178439.0 Gregory, możesz znowu zarobić bezrobotny kolego
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178439.0 Gregory, możesz znowu zarobić bezrobotny kolego PW poszedł
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no :> ale flaszka musi być w piątek może jakaś impreza? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no :> ale flaszka musi być w piątek może jakaś impreza? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja tam jestem chętny, jaka lokalizacja?
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 lokalizacja do przemyślenia, może jakieś disco, może jakiś długi spocik, no pomyślimy :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 11:47_________________________________________________lecę, melduję się po 22
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 lecę, melduję się po 22 Fedruj, fedruj bo jak zima zaś przyciśnie to trza czymś palić :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 lecę, melduję się po 22 Fedruj, fedruj bo jak zima zaś przyciśnie to trza czymś palić :gwizdanie: koksem w piecu się nie pali, chyba że w Hucie
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 lecę, melduję się po 22 Fedruj, fedruj bo jak zima zaś przyciśnie to trza czymś palić :gwizdanie: koksem w piecu się nie pali, chyba że w Hucie Eeeeee...., to przez to tyle ton umiesz przeciepać, bo koks lekki :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja tam nie widzę różnicy wagowej, zresztą ostatnio nie śpię więc nie muszę niczego odkopywać jeszcze 2 dniówki i 5 dni wolnego
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 A ja mam cały czas wolne, ale trza się powoli wziąć za chytanie roboty :gwizdanie: Bo powoli styknie tego siedzenia.
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 lecę, melduję się po 22 Fedruj, fedruj bo jak zima zaś przyciśnie to trza czymś palić :gwizdanie: koksem w piecu się nie pali, chyba że w Hucie mnie w to nie mieszaj [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 18:40_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 18:48_________________________________________________ lecę, melduję się po 22 Fedruj, fedruj bo jak zima zaś przyciśnie to trza czymś palić :gwizdanie: koksem w piecu się nie pali, chyba że w Hucie mnie w to nie mieszaj lecę, melduję się po 22 Fedruj, fedruj bo jak zima zaś przyciśnie to trza czymś palić :gwizdanie: koksem w piecu się nie pali, chyba że w Hucie Eeeeee...., to przez to tyle ton umiesz przeciepać, bo koks lekki :gwizdanie: Gregor a jak jest różnica wagi tony węgla albo tony koksu
egon47 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pany wkladka K&N to dobra opcja zamiast ori filitra?? czy lepiej wymieniac czesto filtr ??
audia4a4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Panowie pilnie potrzebuje wyjmaki do zmieniarki, jestem z Tarnowskich Gór jest ktoś z pobliska z wyjmakami? jak co to moge podjechać.Proszę o pomoc
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić
Rekomendowane odpowiedzi