gregory Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no właśnie, ja trzymam miejsce na handel Poszło PW do Jarko
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 no właśnie, ja trzymam miejsce na handel Poszło PW do Jarko
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja piernicze kapusie, zazdrośnicy? co to za klab?
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja piernicze kapusie, zazdrośnicy? co to za klab? KKMF Pucek wkleiłbym jakiś filmik jako odpowiedź na twój wczorajszy, ale jak zaś potem nie będziesz umiał spać po nocy to będziesz marudny jutro
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja piernicze kapusie, zazdrośnicy? co to za klab? KKMF Pucek wkleiłbym jakiś filmik jako odpowiedź na twój wczorajszy, ale jak zaś potem nie będziesz umiał spać to będziesz marudny jutro przejmujesz się moją marudnością tak jak byś miał jutro jechać :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja piernicze kapusie, zazdrośnicy? co to za klab? KKMF Pucek wkleiłbym jakiś filmik jako odpowiedź na twój wczorajszy, ale jak zaś potem nie będziesz umiał spać to będziesz marudny jutro przejmujesz się moją marudnością tak jak byś miał jutro jechać :gwizdanie: Wiesz, ja lubię jeździć po śniegu
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Guregoru, KOLEGO, nie wiem czy wiesz ale wisiałeś mi 20 zł, teraz oddajesz 45 zł Miron, KOLEGO, wisisz mi 5 zł, oddajesz 15 zł noooooo
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja Pucek już nie będę mówił ile ty mi wisisz :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja Pucek już nie będę mówił ile ty mi wisisz :gwizdanie: chodzi o imprezy czy o pomoc przy aucie? z tego co wiem to nic
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 O imprezy :gwizdanie: Wiesz ile musiałem zapłacić laską w Spiżu żeby się koło ciebie bawiły
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 O imprezy :gwizdanie: Wiesz ile musiałem zapłacić laską w Spiżu żeby się koło ciebie bawiły jeeeebany, ale fantazja fakt, za ten napiwek Ci muszę oddać :>
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 O imprezy :gwizdanie: Wiesz ile musiałem zapłacić laską w Spiżu żeby się koło ciebie bawiły I wszystko jasne :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 myszoskoczek, Ciebie o zdanie nikt nie pytał
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 myszoskoczek, Ciebie o zdanie nikt nie pytał Ty nie w pracy
Rekomendowane odpowiedzi