Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

B8 fajna sprawa - jeszcze 3 lata i będzie moje :decayed:

Drugi Cuber :kox:

Cuber tak długo nie trzyma fur jak ja :)[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 14:19_________________________________________________Dziś, najpóźniej jutro wychodzą do mnie fele :kox:

potem oddanie do regeneracji (tylko jeszcze nie iem gdzie :(), potem zabawa z nadkolami (tylko jeszcze nie wiem gdzie :(), potem przymiarka i lans :decayed:

B8 fajna sprawa - jeszcze 3 lata i będzie moje :decayed:

Drugi Cuber :kox:

Cuber tak długo nie trzyma fur jak ja :)[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 14:19_________________________________________________Dziś, najpóźniej jutro wychodzą do mnie fele :kox:

potem oddanie do regeneracji (tylko jeszcze nie iem gdzie :(), potem zabawa z nadkolami (tylko jeszcze nie wiem gdzie :(), potem przymiarka i lans :decayed:

:hi: po długiej nieobecności

Mirek jak chcesz to uderz tu http://www.felg.pl/2964.html

Opublikowano

:hi:

Gdzie w naszej okolicy wymieniają najtaniej szyby samochodowe? Ale tak żeby mi nie wypadła następnego dnia :decayed:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 22:19_________________________________________________

Fajne to ma hamulce :kox: W życiu byś ich nie spalił :)

Opublikowano

Gdzie w naszej okolicy wymieniają najtaniej szyby samochodowe? Ale tak żeby mi nie wypadła następnego dnia :decayed:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 22:19_________________________________________________

ja wymienialem w brzezince bodajrze auto glas czy jakos tak :)

Opublikowano

ogólnie Gregory, za szybę firmy NORDGLASS musisz dać ok. 350 zł z wymianą, tyle wołają w Żorach :)

Opublikowano

ja wymienialem na brzezince w gliwicach i nie bylo problemow jest jeszcze w paniowkach jak lecisz na tychy z gliwic droga nr 44 :naughty:

Opublikowano

Gdzie w naszej okolicy wymieniają najtaniej szyby samochodowe? Ale tak żeby mi nie wypadła następnego dnia :decayed:[br

Gregor tu Ci nie wypadnie jak założą :wink4:http://www.nextautoglass.pl/

i to jest ta firma co kiedyś była w brzezince :gwizdanie: tylko mają nową siedzibę

Opublikowano

Gdzie w naszej okolicy wymieniają najtaniej szyby samochodowe? Ale tak żeby mi nie wypadła następnego dnia :decayed:[br

Gregor tu Ci nie wypadnie jak założą :wink4:http://www.nextautoglass.pl/

i to jest ta firma co kiedyś była w brzezince :gwizdanie: tylko mają nową siedzibę

Przywitał byś się :cool1:

Bo tu się ostatnio i tak nic innego nie dzieje a jakoś posty nabijać trzeba w wątku :decayed:

Opublikowano

dzien dobry lenie

Opublikowano

dzien dobry lenie

Odezwał się ciężko pracujący człowiek :decayed:

Opublikowano

Guru jak tam zdrówko :)

Opublikowano

na pewno bardziej niz ty!

Opublikowano

Guru jak tam zdrówko :)

Trochę lepiej :good: dzięki :wink4:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 10:47_________________________________________________

na pewno bardziej niz ty!

No szczególnie od poniedziałku :decayed:

Opublikowano

trzeba sie szkolic zeby moc potem ciezko pracowac

Opublikowano

trzeba sie szkolic zeby moc potem ciezko pracowac

Ciekawy sposób rozumowania :kox: