diman Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 co tu rozmowia sie klei to nie mam pytan każdy tylko sie wita i nic nie pisze
gregory Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 co tu rozmowia sie klei to nie mam pytan każdy tylko sie wita i nic nie pisze To Damianie opowiedz nam jak ci minął dzień, od czegoś trza rozpocząć konwersację
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Egon :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/kw-inox-v2-zawieszenie-gwintowane-audi-a4-koni-i1450801314.html Zastanawiam sie ale mysle czy nie wpadnie Raceland sciagnienty z niemiec
Skydiver Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 co tu rozmowia sie klei to nie mam pytan każdy tylko sie wita i nic nie pisze To Damianie opowiedz nam jak ci minął dzień, od czegoś trza rozpocząć konwersację Właśnie Dimanie co tam słychać
diman Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 co tu rozmowia sie klei to nie mam pytan każdy tylko sie wita i nic nie pisze To Damianie opowiedz nam jak ci minął dzień, od czegoś trza rozpocząć konwersację ano to moze tak wstalem o 5.30 umylem sie zrobilem sobie sniadanie zjadlem i poszedlem do roboty 7.00 bylem w robocie na bazie w gliwicach 7.30 wyjazd z bazy do Patoki za Lublińcem 8.45 przyjazd na miejsce i zaczynam prace 12.00 Sniadanie 13.00 dalszy ciag pracy 16.30 wyjazd do domu 18.10 przyjazd na bazę 18.20 wyjazd po kasię do teściowej i obiad u tejże teściowej 19.45 wyjazd do chaty kasia prowadzila 20.10 odstawienie samochodu na parking i powrót do domu 20.30 kąpiel i forum do nadal taki to ci u mnie dzionek byl :kox: twoja kolej Grzesiu
Skydiver Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 co tu rozmowia sie klei to nie mam pytan każdy tylko sie wita i nic nie pisze To Damianie opowiedz nam jak ci minął dzień, od czegoś trza rozpocząć konwersację ano to moze tak wstalem o 5.30 umylem sie zrobilem sobie sniadanie zjadlem i poszedlem do roboty 7.00 bylem w robocie na bazie w gliwicach 7.30 wyjazd z bazy do Patoki za Lublińcem 8.45 przyjazd na miejsce i zaczynam prace 12.00 Sniadanie 13.00 dalszy ciag pracy 16.30 wyjazd do domu 18.10 przyjazd na bazę 18.20 wyjazd po kasię do teściowej i obiad u tejże teściowej 19.45 wyjazd do chaty kasia prowadzila 20.10 odstawienie samochodu na parking i powrót do domu 20.30 kąpiel i forum do nadal taki to ci u mnie dzionek byl :kox: twoja kolej Grzesiu Przez cały dzień nie było kupy
diman Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 co tu rozmowia sie klei to nie mam pytan każdy tylko sie wita i nic nie pisze To Damianie opowiedz nam jak ci minął dzień, od czegoś trza rozpocząć konwersację ano to moze tak wstalem o 5.30 umylem sie zrobilem sobie sniadanie zjadlem i poszedlem do roboty 7.00 bylem w robocie na bazie w gliwicach 7.30 wyjazd z bazy do Patoki za Lublińcem 8.45 przyjazd na miejsce i zaczynam prace 12.00 Sniadanie 13.00 dalszy ciag pracy 16.30 wyjazd do domu 18.10 przyjazd na bazę 18.20 wyjazd po kasię do teściowej i obiad u tejże teściowej 19.45 wyjazd do chaty kasia prowadzila 20.10 odstawienie samochodu na parking i powrót do domu 20.30 kąpiel i forum do nadal taki to ci u mnie dzionek byl :kox: twoja kolej Grzesiu Przez cały dzień nie było kupy byla rano ale to imtymne sprawy i sie nimi nie chwale na forum
Skydiver Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 byla rano ale to imtymne sprawy i sie nimi nie chwale na forum
gregory Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 twoja kolej Grzesiu A ja dopiero co wstałem w sumie No i zaś nie długo trza iść spać :polew: Nie no, Damianie jak sam wiesz to ja ostatnio robię nieco mniej pożytecznych rzeczy więc co tu pisać Ja poćwiczyłem dziś biceps i brzuszki
diman Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 twoja kolej Grzesiu A ja dopiero co wstałem w sumie No i zaś nie długo trza iść spać :polew: Nie no, Damianie jak sam wiesz to ja ostatnio robię nieco mniej pożytecznych rzeczy więc co tu pisać Ja poćwiczyłem dziś biceps i brzuszki no to widzisz dzieje sie u ciebie ze hoho a ty gregor jedziesz moze jutro do katowic na spota
gregory Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 twoja kolej Grzesiu A ja dopiero co wstałem w sumie No i zaś nie długo trza iść spać :polew: Nie no, Damianie jak sam wiesz to ja ostatnio robię nieco mniej pożytecznych rzeczy więc co tu pisać Ja poćwiczyłem dziś biceps i brzuszki no to widzisz dzieje sie u ciebie ze hoho a ty gregor jedziesz moze jutro do katowic na spota Jak wymyślą coś innego niż siedzenie w Mac-u to wpadam :gwizdanie: . Rzygam mac-kiem
diman Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 twoja kolej Grzesiu A ja dopiero co wstałem w sumie No i zaś nie długo trza iść spać :polew: Nie no, Damianie jak sam wiesz to ja ostatnio robię nieco mniej pożytecznych rzeczy więc co tu pisać Ja poćwiczyłem dziś biceps i brzuszki no to widzisz dzieje sie u ciebie ze hoho a ty gregor jedziesz moze jutro do katowic na spota Jak wymyślą coś innego niż siedzenie w Mac-u to wpadam :gwizdanie: . Rzygam mac-kiem jak bedzie cieplej to sie zrobi cos ciekawszego a na razie cza sie tam stolowac bo zimno na dworze ;( ale pogadac moglbys wpasc
gregory Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie no, tak serio jutro się biorę za jedną robotę i jak uda mi się od niej oderwać na czas to postaram się wpaść
diman Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie no, tak serio jutro się biorę za jedną robotę i jak uda mi się od niej oderwać na czas to postaram się wpaść czarnula :kox:
gregory Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie no, tak serio jutro się biorę za jedną robotę i jak uda mi się od niej oderwać na czas to postaram się wpaść czarnula :kox: Czarnula musi zjechać w końcu
diman Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie no, tak serio jutro się biorę za jedną robotę i jak uda mi się od niej oderwać na czas to postaram się wpaść czarnula :kox: Czarnula musi zjechać w końcu noooo :kox:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 23:06_________________________________________________dobra uciekam do wyra juto cza wstawać znowu do roboty
gregory Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ponoś zima znów idzie od przyszłego tygodnia i to sroga :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 23:11_________________________________________________ dobra uciekam do wyra juto cza wstawać znowu do roboty
Rekomendowane odpowiedzi