miron78 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 - zrypany jak nic ale witam Ralacja dla tych którzy wiedzą gdzie i dla tych co nie wiedzą (właśnie wróciłem z Tropical islands z Berlina) i powiem krótko - kiedy jedziemy klubowo zbieramy 8 osób - 2 autka i jedziemy - impreza masakra wyjechaliśmy z SGL ( w 4 auta ) w sobotę o 5.00 nad ranem oczywiście. 440km w jedną stronę - punkt 9.30 wchodziliśmy do Tropikal islands opuszczaliśmy Berlin o godz.21.00 ale można było w tej cenie siedzieć tam do 3.00 w niedzielę - tylko trzeba pamiętać że jeszcze nas czeka droga powrotna 440km. Ogólnie miejsce rewelka - nie bez powodu takie głośne - polaków w piz*u a lachony w bikini ...................... :gwizdanie: cały brzuch mnie dzisiaj boli - ale nie ma się co dziwić - 10 godzin na wdechu Zjeżdżalnie miaazga - ta niebieska powalała - prędkość 70km/h w batkach w plastikowej rynnie - niezapomniane koszty: Płacąc wstęp, 1 piwko, jakiś obiadek i później jakiś deser + dopłata za korzystanie z rynien wszystko wyszło mnie 200zł Do tego jadąc w 4 osoby w aucie trzeba liczyć 100zł na osobę Podsumowując - 300zł naosobę i macie niesamowitą impreze w berlinie - polecam Ps. oczywiście wydać tam można i 500 zł - to też nie problem ale mając w kieszeni 300zł śmiało możecie sobie taki wypad zafundować http://www.tropical-islands.de/pl/ http://www.youtube.com/results?search_query=wyspa+berlin&aq=f
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 noo i po imprezie :kox: Miron, ja zawsze jestem chętny :> przejechał bym się, 300 zł na takie wrażenia to nie majątek [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 17:03_________________________________________________bo wczoraj znowu przewaliłem 150 zł
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 psychopaci ja może też będę, idę jutro z tym barkiem pier**le, nie robię :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko :banan3: :banan3:
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 psychopaci ja może też będę, idę jutro z tym barkiem pier***e, nie robię :gwizdanie: nawet jak pójdziesz do roboty to i tak możesz iść ja tak zrobię jak pójdę :kox:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 17:34_________________________________________________ no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko :banan3: :banan3: świr naciągacz :evil:
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 nie no, muszę kiedyś wyleczyć ten bark będziesz się leczył na emeryturze
krolu Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 :banan3: :banan3: świr naciągacz :evil: tam przynajmniej chodzą fajne d*py i jest odpowiednia muza żeby coś wyrwać
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 :banan3: :banan3: świr naciągacz :evil: tam przynajmniej chodzą fajne d*py i jest odpowiednia muza żeby coś wyrwać no potwierdzam ostatnio były mega suczki :kox:
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko Ja również dziękuje za imprezkę, i wszystko co było z tym związane
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko Ja również dziękuje za imprezkę, i wszystko co było z tym związane hmmm a co bylo wiązane bo ciekaw jestem :gwizdanie:
gregory Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko Ja również dziękuje za imprezkę, i wszystko co było z tym związane hmmm a co bylo wiązane bo ciekaw jestem :gwizdanie: No co, dziękuje że ja wczoraj nieźle wyobracaliśmy na parkiecie
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko Ja również dziękuje za imprezkę, i wszystko co było z tym związane hmmm a co bylo wiązane bo ciekaw jestem :gwizdanie: Zainteresowani powinni wiedzieć, a reszta ciekawskich musi żyć w niewiedzy
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no i po imprezie jeszcze szwagier mnie nawiedził z córeczka teraz troche odpoczynku dzieki pany i pani za miłe towarzystwo i imprezkę do środy jak coś :gwizdanie: w czeko Ja również dziękuje za imprezkę, i wszystko co było z tym związane hmmm a co bylo wiązane bo ciekaw jestem :gwizdanie: No co, dziękuje że ja wczoraj nieźle wyobracaliśmy na parkiecie :gwizdanie:
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Właśnie jeżeli chodzi o parkiet to nie bierzcie tego do siebie, ale na taniec to wy lasek nie wyrwiecie, co z resztą było wczoraj widać, no bo który wyrwał jakąś jak wy to mówicie "d*pę"
Rekomendowane odpowiedzi