stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 właśnie Miron, odnośnie miejsca w aucie do Bukowiny... miałem wczoraj dzwonić, ale stwierdziłem że zostało jeszcze dużo czasu mogę Wam pożyczyć AJMa 200zł doba
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 w sprawie ? jak tam będzie z miejscem np. dla 1 osoby na całą podróż, lub na podróż z knurowa do katowic
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 nie no bo czytam że bierzesz te felgi więc pomyślałem że masz auto zapakowane do full :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 nie no bo czytam że bierzesz te felgi więc pomyślałem że masz auto zapakowane do full :gwizdanie: ja jadę z małym więc felunku nie zabiorę - dlatego pytam kto może zabrać
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 chyba że tak :gwizdanie: jak wdrożymy z gregorym opcję numer 2 :kox: to może da się nakusić i Ci zabierze np. 2 felgi ale wiesz jak on się szczypie :>
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 no to najwyżej Gregor sam zadecyduje - czy chce jechać do Bukowiny z felgami czy z kropkiem
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 o tym który plan wybrać zadecydujemy parę dni przed wyjazdem, wszystko zależy od pogody
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 no i pamiętajcie że do zabrania sa same felgi - bez opon więc wcale aż tyle miejsca to nie zajmuje.Ale ja pół auta to będę miał gratów dla dzieciaka więc sami rozumiecie
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no zobaczymy co będzie trzeba też zorganizować ten wypad do krakusów
diman Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 wiecie że podpadliście? wiemy :gwizdanie: dobry po robocie
diman Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 robisz leniu? robie od dzisiaj ole pewnie nie za dlugo
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 no zobaczymy co będzie trzeba też zorganizować ten wypad do krakusów ogarnie się
Rekomendowane odpowiedzi