diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 siema Miron coś to znowu upolował, że swojego parcha sprzedajesz
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 siema Miron coś to znowu upolował, że swojego parcha sprzedajesz corsa OPC
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 siema Miron coś to znowu upolował, że swojego parcha sprzedajesz corsa OPC to bedzie lansik na naszej wiosce
Skydiver Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 09:21_________________________________________________Miron ostatnio jechałeś tyle km do DE po podobnego paździocha . Ale widzę twojego wstyd sprzedać znajomemu [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 09:29_________________________________________________Ze szwagrem przy flaszce zapewne się wygadałeś o wadach ukrytych i nie chce już twojego :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 :decayed: pomysły macie mega corsa OPC jest
Lukasch44 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 powitać B8 Ratt style- nowy lans Mirona
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 co ty tam znowu miron kombinujesz badasz rynek ino czy masz cos na oku
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 co ty tam znowu miron kombinujesz badasz rynek ino czy masz cos na oku może na te swoje nudne B7 nie może małolatów wyrwać
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 co ty tam znowu miron kombinujesz badasz rynek ino czy masz cos na oku może na te swoje nudne B7 nie może małolatów wyrwać no chyba czarne z wyblakłym lakierem sie nie sprawdza chyba na podryw małolat
miron78 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 co ty tam znowu miron kombinujesz badasz rynek ino czy masz cos na oku nrazie jestem w czarnej pupie fure wystawiłem do sprawdzenia zainteresowania a co finalnie wyjdzie to się wyjaśni do końca tygodnia Ps. w czwartek wpada do mnie koleś z prowidenta
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 co ty tam znowu miron kombinujesz badasz rynek ino czy masz cos na oku nrazie jestem w czarnej pupie fure wystawiłem do sprawdzenia zainteresowania a co finalnie wyjdzie to się wyjaśni do końca tygodnia Ps. w czwartek wpada do mnie koleś z prowidenta a co chce od ciebie kupic fure
egon47 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 co ty tam znowu miron kombinujesz badasz rynek ino czy masz cos na oku nrazie jestem w czarnej pupie fure wystawiłem do sprawdzenia zainteresowania a co finalnie wyjdzie to się wyjaśni do końca tygodnia Ps. w czwartek wpada do mnie koleś z prowidenta a co chce od ciebie kupic fure Jak bys wczoraj byl na zlocie to bys wiedzial co Mironoslawowi chodzi po glowie :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 co ty tam znowu miron kombinujesz badasz rynek ino czy masz cos na oku nrazie jestem w czarnej pupie fure wystawiłem do sprawdzenia zainteresowania a co finalnie wyjdzie to się wyjaśni do końca tygodnia Ps. w czwartek wpada do mnie koleś z prowidenta a co chce od ciebie kupic fure Jak bys wczoraj byl na zlocie to bys wiedzial co Mironoslawowi chodzi po glowie :gwizdanie: nie zabrales mnie to nie przyjechalem ;(
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Mogles dzwonic a co z BLB ?? nic [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 14:07_________________________________________________mówie sobie nie bede tam sam siedział albo w 3
egon47 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Mogles dzwonic a co z BLB ?? nic [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 14:07_________________________________________________mówie sobie nie bede tam sam siedział albo w 3 a bylo troche ludzi 7 aut chyba ;p
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Mogles dzwonic a co z BLB ?? nic [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 14:07_________________________________________________mówie sobie nie bede tam sam siedział albo w 3 a bylo troche ludzi 7 aut chyba ;p czyli ty guru miron czester A4tomek Lukash44 i ....
Rekomendowane odpowiedzi