krolu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 no jedno poskładane :kox: :kox: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 22:43_________________________________________________cisne skladac dalej, następne znaczy sie za***isty ... :kox:
miron78 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 dziś byłem po ledy tył - śą boskie i wpadła mi w ręce kiera s-line nówka sztuka - przebieg 0km - jest za***ista cena 1500zł moja mnie zabije jak sie dowie że ledy już w garażu - a jak jej jeszcze powiem że na kiere się napaliłem to strasznie mnie krótko trzyma ostatnio najpierw była zła że auto kupiłem i nic jej nie powiedziałem - teraz jeszcze jak jej powiedziałem że z modami w 7 tyś się zmieszcze to jeszcze ma jakieś ale... - kto te baby zrozumie [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________Ps. diman - turbawek nie mieli
Bulik Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 dziś byłem po ledy tył - śą boskie i wpadła mi w ręce kiera s-line nówka sztuka - przebieg 0km - jest za***ista cena 1500zł moja mnie zabije jak sie dowie że ledy już w garażu - a jak jej jeszcze powiem że na kiere się napaliłem to strasznie mnie krótko trzyma ostatnio najpierw była zła że auto kupiłem i nic jej nie powiedziałem - teraz jeszcze jak jej powiedziałem że z modami w 7 tyś się zmieszcze to jeszcze ma jakieś ale... - kto te baby zrozumie [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________ faktycznie ,to są same drobne wydatki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Ja już spakowany na Niemcy... o 6 samolot....a Ty Bulik ruchaj mi ten olej tak co jak wróce to na piatek będzie...
Bulik Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Ja już spakowany na Niemcy... o 6 samolot....a Ty Bulik ruchaj mi ten olej tak co jak wróce to na piatek będzie... javol oblatywaczu
Pucek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam się i żegnam, dzień spędzony na rezaniu padam na pysk, idę więc spać
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jasne Pucek jasne a zaraz pewnie zapodasz pasty na SK
Pucek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Miron, wrzucaj zimówki http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx
diman Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam się i żegnam, dzień spędzony na rezaniu padam na pysk, idę więc spać rezanie meczy a i jak cieszy :kox: bedzie grubo turbina CAHA i drugi icek :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Miron, wrzucaj zimówki http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx on w b8 nie ma zimówek :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:51_________________________________________________ kolejna zmiana planów, Kaśka Cie zabije dzwonilem w pare miejsc jutro jeszcze bede mial potwierdzenie i bedziemy rezac :kox:
Pucek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 znoooowuuuu :doh1: znowu mam mieć pół bluzy od oleju Diman, pamiętaj że muszę najpierw znać termin, więc informuj
diman Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 znoooowuuuu :doh1: znowu mam mieć pół bluzy od oleju Diman, pamiętaj że muszę najpierw znać termin, więc informuj spoko jutro bede wiedział coś więcej to bedziesz wiedział pierwszy
Pucek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 gites, coś czuję że jak my założymy turbo to blb odleci idę już poważnie spać widzimy się jutro Diman :>
gregory Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Miron, wrzucaj zimówki http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx Mnie to cieszy, bo to w końcu zlot zimowy. Pojadę na zimówkach. A na miejscu najlepiej jakby było metr śniegu Wcale nie mam parcia na letnie kółka Może w Bukowinie poczuję ostatni powiew zimy [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:03_________________________________________________ znoooowuuuu :doh1: znowu mam mieć pół bluzy od oleju Ciesz się, że tylko bluzę, bo z tego co pamiętam to APU nalało ci do buzi jak kiedyś pod nim oboje leżeliśmy
diman Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 gites, coś czuję że jak my założymy turbo to blb odleci idę już poważnie spać widzimy się jutro Diman :> no obawiam sie tylko czy ten klekot to wytrzyma
Pucek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 sssij przekonałem się na własnej skórze że Diman zamęczył turbo
gregory Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 sssij przekonałem się na własnej skórze że Diman zamęczył turbo To był pewnie Krolu......., wtedy niech się dociepnie
Rekomendowane odpowiedzi