diman Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 sssij przekonałem się na własnej skórze że Diman zamęczył turbo To był pewnie Krolu......., wtedy niech się dociepnie ty wlasnie cza go uswiadomic ze musi sie dorzucic do nowej turbiny
gregory Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 sssij przekonałem się na własnej skórze że Diman zamęczył turbo To był pewnie Krolu......., wtedy niech się dociepnie ty wlasnie cza go uswiadomic ze musi sie dorzucic do nowej turbiny Zastanów się ty lepiej, bo Krolu to podstępna bestia Może być, że jak się teraz dociepnie to potem będzie chciał upalać znów
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 sssij przekonałem się na własnej skórze że Diman zamęczył turbo To był pewnie Krolu......., wtedy niech się dociepnie ty wlasnie cza go uswiadomic ze musi sie dorzucic do nowej turbiny Zastanów się ty lepiej, bo Krolu to podstępna bestia Może być, że jak się teraz dociepnie to potem będzie chciał upalać znów a to nie wole jezdzic sam i miec sprawne auto :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:14_________________________________________________ dobry z rana
krolu Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 taaaaaaa raz sie przejechalem i zaraz niby zabilem turbine... to ta z affa to musi byc chyba niesmiertelna ze juz ponad 50 k km ze mna wytrzymala w od nowosci to chyba 600 000 km ;p
MAJKI Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 dziś byłem po ledy tył - śą boskie i wpadła mi w ręce kiera s-line nówka sztuka - przebieg 0km - jest za***ista cena 1500zł moja mnie zabije jak sie dowie że ledy już w garażu - a jak jej jeszcze powiem że na kiere się napaliłem to strasznie mnie krótko trzyma ostatnio najpierw była zła że auto kupiłem i nic jej nie powiedziałem - teraz jeszcze jak jej powiedziałem że z modami w 7 tyś się zmieszcze to jeszcze ma jakieś ale... - kto te baby zrozumie [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________Ps. diman - turbawek nie mieli Mirek musisz zrobić promocje w domu i powiedziec ze ledy były po 300 a kiera 200 bo była bez poduszki Moj środek w skórze wyszedł w promocji 900zł i było cicho w domu i jeszcze sie podoba Ewie
gregory Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 taaaaaaa raz sie przejechalem i zaraz niby zabilem turbine... to ta z affa to musi byc chyba niesmiertelna ze juz ponad 50 k km ze mna wytrzymala w od nowosci to chyba 600 000 km ;p Ta z AFF-a pewnie ledwo co utrzymuje atmosferyczne, stąd ta wytrzymałość
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 taaaaaaa raz sie przejechalem i zaraz niby zabilem turbine... to ta z affa to musi byc chyba niesmiertelna ze juz ponad 50 k km ze mna wytrzymala w od nowosci to chyba 600 000 km ;p Ta z AFF-a pewnie ledwo co utrzymuje atmosferyczne, stąd ta wytrzymałość :polew: atmosferyczne tos go pojechał
Lukasch44 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 dżem dobry no to kiedy będziecie dłubać bo chciałbym podjechać to zobaczyć jeżeli można
gregory Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 taaaaaaa raz sie przejechalem i zaraz niby zabilem turbine... to ta z affa to musi byc chyba niesmiertelna ze juz ponad 50 k km ze mna wytrzymala w od nowosci to chyba 600 000 km ;p Ta z AFF-a pewnie ledwo co utrzymuje atmosferyczne, stąd ta wytrzymałość :polew: atmosferyczne tos go pojechał Dimek nie chodziło o pojechanie :gwizdanie: Nie chciałem tego, to było dla żartów, tak jak zawsze zresztą
miron78 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 dziś byłem po ledy tył - śą boskie i wpadła mi w ręce kiera s-line nówka sztuka - przebieg 0km - jest za***ista cena 1500zł moja mnie zabije jak sie dowie że ledy już w garażu - a jak jej jeszcze powiem że na kiere się napaliłem to strasznie mnie krótko trzyma ostatnio najpierw była zła że auto kupiłem i nic jej nie powiedziałem - teraz jeszcze jak jej powiedziałem że z modami w 7 tyś się zmieszcze to jeszcze ma jakieś ale... - kto te baby zrozumie [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________Ps. diman - turbawek nie mieli Mirek musisz zrobić promocje w domu i powiedziec ze ledy były po 300 a kiera 200 bo była bez poduszki Moj środek w skórze wyszedł w promocji 900zł i było cicho w domu i jeszcze sie podoba Ewie .................już po problemie.....................pękła....................mogę rezać Pozwolenie na rezanie mam z dnia 15.03.2011 a datę zakupu na rachunku ledów 14.03.2011 [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 11:03_________________________________________________A co do Bukowiny to Wy się martwicie czy jechać na letnich czy na zimowych a ja mogę mieć problem czym jechać - jak szwagier łyknie B7 a ja nie będę miał jeszcze papierów z B8 to wcale nie będzie wesoło
Skydiver Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 A co do Bukowiny to Wy się martwicie czy jechać na letnich czy na zimowych a ja mogę mieć problem czym jechać - jak szwagier łyknie B7 a ja nie będę miał jeszcze papierów z B8 to wcale nie będzie wesoło Pożyczysz od szwagra B7 komercyjnie :gwizdanie: A i wstyd nie będzie się pokazać No chyba że sie przybierzesz z Glutosławem "Białą" perełką
miron78 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 no chyba najbardziej realne jest pożyczenie B7 od szwagra - chyba że będę sztucznie przeciągał sprzedaż bo jeszcze jest opcja że z jego strony się coś zmieni i nie będzie go kupował :gwizdanie: ( jak nie dostanie kredytu na firmę ) w czwartek ma dostać odpowiedź z banku
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 dżem dobry no to kiedy będziecie dłubać bo chciałbym podjechać to zobaczyć jeżeli można jak narazie mamy porozbierane turbina wyciągnięta na półce leży, teraz kompletowanie nowych części to pewnie trochę potrwa i myślę, że koniec tygodnia bądz początek przyszłego będziemy montować wszystko do kupy wiec jak coś to możesz podjechać
Pucek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć No i lecę do garażyku Miron, masz corse, wiesz jaką zrobisz furorę?
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć No i lecę do garażyku Miron, masz corse, wiesz jaką zrobisz furorę? jakiego garażyku dawaj do knurowa a nie do garażu
Bulik Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 rezacze http://www.cda.pl/video/14160d1/Tak-koncza-szkolni-napinacze :polew: :polew:
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 rezacze http://www.cda.pl/video/14160d1/Tak-koncza-szkolni-napinacze :polew: :polew: widziałem ten filmik dobrze mu tak
Rekomendowane odpowiedzi