Skydiver Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 kuzwa ale bania jeszcze Taaaaka bania od rezania
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzień Dobry niedziela na trzeźwo? dziiiiwnee :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ale mnie leb napierdziela oo już wstałeś :decayed:
diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 trzeba było nie pić noooo ale wczoraj smakowalo ale mnie leb napierdziela oo już wstałeś :decayed: ano wstalem ale nic sie nie wyspalem sie czuje jak ta ikonka
krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 trzeba było nie pić noooo ale wczoraj smakowalo ale mnie leb napierdziela oo już wstałeś :decayed: ano wstalem ale nic sie nie wyspalem sie czuje jak ta ikonka jak byś zostal w garażu rezać to na pewno byś teraz był rześki
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Diman, bo jak byś szybciej dał znać, to też byśmy razem z Tobą zdychali
krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Diman, bo jak byś szybciej dał znać, to też byśmy razem z Tobą zdychali sprostowanie, ja bym nie zdychał bo bym robił za kierowce
diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Diman, bo jak byś szybciej dał znać, to też byśmy razem z Tobą zdychali proponowalem to juz w piatek miales tyle czasu ze nawet najlepsza tipsiara juz by sie wyrobila na do soboty wieczorem :evil:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:00_________________________________________________ Diman, bo jak byś szybciej dał znać, to też byśmy razem z Tobą zdychali sprostowanie, ja bym nie zdychał bo bym robił za kierowce :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Diman, bo jak byś szybciej dał znać, to też byśmy razem z Tobą zdychali proponowalem to juz w piatek miales tyle czasu ze nawet najlepsza tipsiara juz by sie wyrobila na do soboty wieczorem :evil: nie prawda... gadałeś, że idziecie na SG więc lipa... o SK nie było mowy... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Diman, bo jak byś szybciej dał znać, to też byśmy razem z Tobą zdychali proponowalem to juz w piatek miales tyle czasu ze nawet najlepsza tipsiara juz by sie wyrobila na do soboty wieczorem :evil: nie prawda... gadałeś, że idziecie na SG więc lipa... o SK nie było mowy... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no bo tak bylo ale zrobilismy clubing po gliwicach i sie lipa okazala i naszedl nas smak na kato :kox:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:03_________________________________________________ale nie ma zle poszlismy do PRL'u a tam sie klimacik juz wyrobil
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no właśnie, mowa była o SG, jak dzwoniłeś z propozycją SK to już byłem po browarku i drinku, więc nie mogłem prowadzić, a szkoda, bo miałem zajebistą ochotę na imprezę
diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no właśnie, mowa była o SG, jak dzwoniłeś z propozycją SK to już byłem po browarku i drinku, więc nie mogłem prowadzić, a szkoda, bo miałem zajebistą ochotę na imprezę ja bylem i bylo za***iście no i niezle panny z zabrza byly
Rekomendowane odpowiedzi