gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Diman, grzebałeś w blb? Nie, on dziś tylko w
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Diman, grzebałeś w blb? jutro rezam najpierw do stasia po czesci pozniej do garazu i rezanko :kox: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 19:11_________________________________________________ Diman, grzebałeś w blb? Nie, on dziś tylko w nie w nosie cwaniaczku tylko w robocie bylem i to dluzej niz ty wiec nie poskakuj bo zbierzesz w czambo :evil:
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh Tata Diman jakiś nabuzowany bo nic sie k**wa nie uklada tak jak bym chcial to z czego sie tu cieszyc :wallbash:
Bulik Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh Tata Diman jakiś nabuzowany bo nic sie cholera nie uklada tak jak bym chcial to z czego sie tu cieszyc :wallbash: z wiosny
Bulik Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna :polew: to nie jest nowe auto :polew:
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna to jedyne co mnie trzyma przy silach
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: lepiej tak nie żartuj bo Ci Diman dzisiaj dupnie
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie: no wiec trzymaj klamor i nie podskakuj
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie: no wiec trzymaj klamor i nie podskakuj te bo tam zaraz wjadę na ten knurków :evil:
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie: no wiec trzymaj klamor i nie podskakuj te bo tam zaraz wjadę na ten knurków :evil: zapraszam tylko wstap do salonu od stasia i wez te moje czesci to jutro nie bede musial gnac :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie: no wiec trzymaj klamor i nie podskakuj te bo tam zaraz wjadę na ten knurków :evil: zapraszam tylko wstap do salonu od stasia i wez te moje czesci to jutro nie bede musial gnac :gwizdanie: ale ja cię jadę pobić :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi