diman Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja mam takie małe pytanko czy Gliwice planują zmienić miejsce letnich spotkań :?: tak na pewno jak się ciepło zrobi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ??
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? No Miron był [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:21_________________________________________________ :polew: :polew:
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? No Miron był [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:21_________________________________________________ :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: ponoć w z Knurowa do Krk w 15 min dojeżdża
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: ponoć w z Knurowa do Krk w 15 min dojeżdża ale żes sie upalił ...i tak z rana :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: ponoć w z Knurowa do Krk w 15 min dojeżdża ale żes sie upalił ...i tak z rana :polew: :polew: nie wszyscy jeżdżą ADP
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: urodzony w Rybniku
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: ponoć w z Knurowa do Krk w 15 min dojeżdża ale żes sie upalił ...i tak z rana :polew: :polew: nie wszyscy jeżdżą ADP nie wszyscy mają ten zaszczyt :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:39_________________________________________________ wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: urodzony w Rybniku miał przez płot do pucka
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ej, koło mnie mógł mieszkać co najwyżej jakiś morderca
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: urodzony w Rybniku pewnie do dziś nie może się z tym pogodzić
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wasz kolega jest teraz w dzień dobry tvn :gwizdanie: wiem właśnie oglądam fto ?? cza było patrzec Jerzy Dudek był knurowianin :kox: urodzony w Rybniku pewnie do dziś nie może się z tym pogodzić :polew: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:49_________________________________________________http://demotywatory.pl/2907431/DOBRY-POWOD :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:52_________________________________________________diman fakt ze jest juz po 1wszym - ale ... yebany :polew:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ten to tylko macha tymi kapeluszami ,kogos kiedys trafisz
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ciebie Bulik w pysk masz szcescie ze nie jestes w mojej wadze chłopczyku
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Myślisz że napompowałeś się wodą i możesz kozaczyć? Oj Bullik Bullik :gwizdanie: Siła prawdziwych mięśni i Cie nie ma synek, pamiętaj kto za***rdala na łopaci :>
Rekomendowane odpowiedzi