gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ostatnio nikt nie może się z Tobą dogadać Macie jakąś zmowę [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 21:08_________________________________________________ Myślisz że napompowałeś się wodą i możesz kozaczyć? Oj Bullik Bullik :gwizdanie: Siła prawdziwych mięśni i Cie nie ma synek, pamiętaj kto zasuwa na łopaci :> ledwo zes obcykał instrukcje tej łopaty (3 miechy na dole robisz) i kozaczysz dobre
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zmowę? oj Grzesiu Dalej pomykam na zimowych, dziwne, w zeszłym roku już dawno latałem na avusach, a teraz? wyczesane felgi w garażu a ja dalej na słoneczkach
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zmowę? oj Grzesiu Dalej pomykam na zimowych, dziwne, w zeszłym roku już dawno latałem na avusach, a teraz? wyczesane felgi w garażu a ja dalej na słoneczkach sentyment chyba jakiś
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 prędzej bym powiedział że zdziadziałem
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 prędzej bym powiedział że zdziadziałem
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 prędzej bym powiedział że zdziadziałem ale tylko z twarzy
A-rek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dalej pomykam na zimowych, dziwne, w zeszłym roku już dawno latałem na avusach, a teraz? wyczesane felgi w garażu a ja dalej na słoneczkach rozklepywałeś już ranty :?:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 aloha co tu za rozmowy są prowadzone niech mnie drzwi
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Miron, ale sobie grabisz Dalej pomykam na zimowych, dziwne, w zeszłym roku już dawno latałem na avusach, a teraz? wyczesane felgi w garażu a ja dalej na słoneczkach rozklepywałeś już ranty :?: Arku, jeszcze nie, prawdopodobnie w piątek zakładam to co leży od dawna w garażu, pojeżdżę, jak będzie źle to zaklepię ranty, auto i tak pod koniec kwietnia idzie do lakiernika
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, te spoty sa co piatek ? TAK - bez wyjątków
Rekomendowane odpowiedzi